Μπόγρης: «Ο Σλούκας θα αλλάξει τις ισορροπίες στον Ολυμπιακό, είμαι υπέρ Φασούλα για ΕΟΚ»

Gazzetta team
Μπόγρης: «Ο Σλούκας θα αλλάξει τις ισορροπίες στον Ολυμπιακό, είμαι υπέρ Φασούλα για ΕΟΚ»
Ο Έλληνας σέντερ της Τενερίφης μίλησε για τις διαφορές του ισπανικού πρωταθλήματος με το ελληνικό, για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Φασούλα.

Ο Γιώργος Μπόγρης φιλοξενήθηκε στην «ΕΡΑ σπορ» και ήταν καταιγιστικός ως συνήθως.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας σέντερ της Τενερίφης... «Για μένα η χρονιά ήταν επίπονη με τα δύσκολα μέτρα στην Ισπανία. 73 μέρες, μόνο σούπερ μάρκετ και συνέχεια σπίτι. Αν και στο νησί ήμασταν πολύ καλά και οι πρώτοι που ανοίξαμε. Ήταν πολύ πιο δύσκολα σε σχέση με την Ελλάδα. Είχαμε το στόχο όμως, περιμέναμε να παίξουμε, κι αυτό μας κράτησε ζωντανούς κυνηγώντας το στόχο».

Για την ACB: «Είμαι πολύ τυχερός κι ευλογημένος, αφού έπαιζα μπάσκετ μέχρι πριν λίγο. Η Λίγκα μας εξασφάλισε τα χρήματά μας. Μας έκοψαν ένα μήνα στην αρχή, αλλά μας είπαν αν παίξουμε θα μας επιστρέψουν το 50%. Ο σύνδεσμος παικτών, από το άλλο 50% μας επέστρεψε το 20, οπότε ουσιαστικά χάσαμε το 30% ενός μήνα. Αντίθετα με την Ελλάδα δηλαδή, που με νταβατζιλίκι έκοψαν 4-5 μήνες στα παιδιά. Είμαι πολύ τυχερός που αγωνίζομαι στο καλύτερο πρωτάθλημα. Στην Ελλάδα δε σεβάστηκαν τα παιδιά, που επέλεξαν το μπάσκετ για να ζήσουν την οικογένειά τους».