Μεσίνα: «Θέλαμε στην Αρμάνι αθλητικότητα και ηγετικά στοιχεία»

Μεσίνα: «Θέλαμε στην Αρμάνι αθλητικότητα και ηγετικά στοιχεία»

Gazzetta team
Μεσίνα: «Θέλαμε στην Αρμάνι αθλητικότητα και ηγετικά στοιχεία»
Ο Ιταλός προπονητής εξήγησε το σκεπτικό στην διαμόρφωση του ρόστερ της Αρμάνι.

Η ομάδα από το Μιλάνο είναι αυτή που κινείται πιο εντυπωσιακά από όλους στην μεταγραφική περίοδο.

Ο Έτορε Μεσίνα εξήγησε στην «Repubblica Milano» το σκεπτικό των μεταγραφών και την φιλοσοφία του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ο Ιταλός coach της Αρμάνι ανέφερε πως, «Θέλαμε να αυξήσουμε την αθλητικότητα και τα ηγετικά στοιχεία της ομάδας. Πιστεύω ότι το κάναμε. Θέλαμε να χτίσουμε μια διαφορετική ομάδα, πιο αθλητική, πιο σκληρή πνευματικά και ικανή να ξεπεράσει τα προβλήματα αυτής της σεζόν, όπως ήταν η άμυνα στο pick 'n' roll.

Ο Ντιλέινι είναι ένας σημαντικός παίκτης στην Ευρώπη. Ο Χάινς φέρνει στην ομάδα τα ηγετικά του στοιχεία, πνευματική και σωματική δύναμη και ο Πάντερ είναι σε θέση να προσφέρει πόντους από την περιφέρεια. Ο Ντατόμε ενώνει Euroleague και Ιταλία κι ο Μορέτι είμαι πεπεισμένος ότι θα εμφανιστεί έτοιμος να παίξει σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Οι έμπειροι της ομάδας είναι οι Ροντρίγκεθ, Μίτσοφ, Χάινς και Ντατόμε. Είναι τέσσερις από τους 15 παίκτες και κανένας από αυτούς δεν δείχνει σημάδια φθοράς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.