Ολυμπιακός: Παίρνει Ζαν Σαρλ, τέλος ο Ρούμπιτ

Ολυμπιακός: Παίρνει Ζαν Σαρλ, τέλος ο Ρούμπιτ

Ολυμπιακός: Παίρνει Ζαν Σαρλ, τέλος ο Ρούμπιτ
Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γάλλου πάουερ φόργουορντ. Ενημερώθηκε ο Ρούμπιτ ό,τι δεν συνεχίζει

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει επικεντρώσει την προσοχή του στον Γάλλο πάουερ φόργουορντ ο οποίος στα μάτια του Γιώργο Μπαρτζώκα είναι καλύτερη περίπτωση από τον Όγκουστιν Ρούμπιτ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ ενημερώθηκε από τους Πειραιώτες π[ως δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία τους αφού χρησιμοποίησαν τον σχετικό όρο που υπήρχε στο συμβόλαιο.

Η καταληκτική ημερομηνία στην περίπτωση του Ρούμπιτ ήταν η 5η Ιουλίου, αλλά τον ενημέρωσαν πιο σύντομα καταβάλλοντας του ένα μικρό ποσό το οποίο προέκυπτε στην περίπτωση χρήσης του opt out όρου.

Η περίπτωση του Λιβιό Ζαν Σαρλ προέκυψε ξαφνικά όταν και τον πρότεινε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς στους Πειραιώτες.

Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Βιλερμπάν μέχρι το επόμενο καλοκαίρι ωστόσο υπάρχει ένα μικρό buy out το οποίο και θα χρησιμοποιήσουν οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Μπαρτζώκας είχε καταλήξει στην παραμονή του Όγκουστιν Ρούμπιτ μέχρι που παρουσιάστηκε η ευκαιρία του Ζαν Σαρλ και δεν θα τη αφήσει ανεκμετάλλευτη.

Στον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστεί η ομάδα ο Γάλλος ταιριάζει καλύτερα και για αυτό τον λόγο ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει αρκετά τις διαπραγματεύσεις ώστε να συμφωνήσει με τον 27άχρονο παίκτη.

Οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν και όλα δείχνουν πως ο Λιβιό Ζαν Σαρλ θα φοράει του χρόνου την ερυθρόλευκη φανέλα με τους Πειραιώτες να καταβάλλουν στην Βιλερμπάν την ρήτρα που προβλέπεται.