Χάκετ για Μιλουτίνοφ: «Έκανε σωστή επιλογή, έχει σπουδαίες ικανότητες»

Gazzetta team
Χάκετ για Μιλουτίνοφ: «Έκανε σωστή επιλογή, έχει σπουδαίες ικανότητες»
Ο Ντάνιελ Χάκετ μίλησε για τους στόχους της ΤΣΣΚΑ τη νέα σεζόν και στάθηκε στον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Ιταλός γκαρντ στάθηκε στην μεγάλη απώλεια του Κάιλ Χάινς, ενώ πρόσθεσε πως ήταν σωστή επιλογή του Νίκολα Μιλουτίνοφ να διαλέξει την ΤΣΣΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο eurodevotion.con

Για τον αν συμφωνεί με την απόφαση της Euroleague να διακόψει τη σεζόν: «Ναι και εκτίμησα πραγματικά το έργο της ELPA, το οποίο έγινε αισθητό με θάρρος και αποφασιστικότητα».

Για τον Χάινς: «Οι οικογένειές μας ήταν πολύ κοντά, ήμασταν μπροστά του, είναι ένας σπουδαίος άντρας γιατί εντός και εκτός γηπέδου είναι πάντα αληθινός. Είναι ταπεινός και ξέρει πώς να σε κάνει να νιώσεις καλά, ταυτόχρονα. Λυπάμαι που έφυγε, αλλά του εύχομαι τα καλύτερα».

Για την ΤΣΣΚΑ της νέα σεζόν: «Είμαι χαρούμενος που έχουμε ακόμα τον Μάικ Τζέιμς. Για τον Σενγκέλια ξέρω πολύ λίγα πράγματα, ίσως είναι απλά φήμες. Ο Νίκολα είναι ένας παίκτης με ταλέντο και σπουδαίες δυνατότητες, που είναι ακόμα νέος. Έκανε σωστή επιλογή, έρχεται σε ένα τέλειο club για να δουλέψει, να ωριμάσει και να επιδιώξει να πετύχει σημαντικά πράγματα. Οι ιεραρχίες θα χτιστούν από την αρχή, αλλά είμαστε στο σωστό μέρος. H TΣΣΚΑ ψάχνει πάντα το καλύτερο ».