Κρίσιμο ραντεβού Σλούκα με Φενέρμπαχτσε, περιμένει ο Ολυμπιακός

Κρίσιμο ραντεβού Σλούκα με Φενέρμπαχτσε, περιμένει ο Ολυμπιακός
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η τουρκική ομάδα θα μιλήσει άμεσα με τον Έλληνα γκαρντ.

Ο Ολυμπιακός καραδοκεί για να αποσπάσει την υπογραφή του Κώστα Σλούκα και να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα, αλλά υπάρχει κι η Φενέρμπαχτσε.

Ο Έλληνας γκαρντ δεσμεύεται με συμβόλαιο, ωστόσο όλα δείχνουν πως δύσκολα θα συνεχίσουν μαζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η πλευρά του Σλούκα θα έχει τηλεδιάσκεψη (αν ταξιδέψει μπαίνει σε 14αήμερη καραντίνα) τις επόμενες 2-3 μέρες με την τουρκική ομάδα ώστε να συζητήσουν το μέλλον τους.

Οι σημαντικές οικονομικές οφειλές, ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκαν τον κορονοϊό με αποτέλεσμα να βρεθεί θετικός ο 30άχρονος παίκτης, οι σημαντικές περικοπές από το μπάτζετ της επόμενης σεζόν και η ραγδαία πτώση της τουρκικής λίρας σε σχέση με το ευρώ και το δολάριο κάνουν δύσκολη την περαιτέρω συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο Ολυμπιακός έχει περίπου δύο εβδομάδες να συναντηθεί με την πλευρά του Σλούκα και η πρόταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο τραπέζι παραμένει γύρω στα 5.000.000 για συμβόλαιο διάρκειας 2+1 έτους.

Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως έχουν αφήσει να εννοηθεί πως θα ανέβουν κι άλλο πλησιάζοντας τις οικονομικές επιθυμίες του Έλληνα γκαρντ και όλα δείχνουν πως συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες η επιστροφή του Σλούκα στον Πειραιά μετά από πέντε σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.