Την Πέμπτη (4/6) επιστρέφει ο Καλάθης στην Αθήνα!

Την Πέμπτη (4/6) επιστρέφει ο Καλάθης στην Αθήνα!

Την Πέμπτη (4/6) επιστρέφει ο Καλάθης στην Αθήνα!
Ο Νικ Καλάθης επιστρέφει στην Ελλάδα την Πέμπτη (4/6) προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία η «επόμενη μέρα» στην καριέρα του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr ο αρχηγός των «πρασίνων» θα βρίσκεται την Πέμπτη (4/6) στην Αθήνα και αμέσως μετά θα δρομολογηθούν όλες οι εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του.

Μπορεί να αναβλήθηκε η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη (3/6) και να μην υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα όσον αφορά το «αύριο» του μπασκετικού τμήματος σε επίπεδο μπάτζετ, ωστόσο εξακολουθεί να θεωρείται απίθανη η παραμονή του Καλάθη στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Αυτή τη στιγμή η Μπαρτσελόνα φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του αλλά τίποτε δεν πρόκειται να προχωρήσει εάν και εφόσον δεν μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Όπως είναι γνωστό, ο 31χρονος γκαρντ δεσμεύεται με έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με το «τριφύλλι» αλλά τα πάντα δείχνουν «φιλικό διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών.

Το πολύκροτο σίριαλ οδεύει στο τέλος και εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξουν και οι οριστικές αποφάσεις για την «επόμενη ημέρα», τόσο του Καλάθη, όσο και του Παναθηναϊκού.