Επιμένουν οι Ισπανοί για Καλάθη-Μπαρτσελόνα και «πράσινο» ενδιαφέρον για Πάνγκος

Gazzetta team
Επιμένουν οι Ισπανοί για Καλάθη-Μπαρτσελόνα και «πράσινο» ενδιαφέρον για Πάνγκος
Στην Ισπανία θεωρούν δεδομένη την μετακόμιση του Νικ Καλάθη στην Βαρκελώνη, ενώ γίνεται λόγος για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Κέβιν Πάνγκος.

Όπως ανέφερε η ισπανική «As» η Μπαρτσελόνα έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Νικ Καλάθη εξηγώντας ότι είναι μεγαλύτερη από 5,5 εκατομμύρια ευρώ για τριετές, κλειστό, συμβόλαιο.

Επιπλέον γίνεται λόγος για τη μείωση στο μπάτζετ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ενόψει της νέας χρονιάς και ότι γι' αυτόν τον λόγο ο αρχηγός της ομάδας θα μείνει ελεύθερος για να υπογράψει στους Καταλανούς.

Στο εν λόγω ρεπορτάζ υπάρχει ειδική αναφορά και στον Κέβιν Πάνγκος, για τον οποίο φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς της ελληνικής ομάδας.

Βέβαια τίποτα δεν πρόκειται να γίνει και τίποτε δεν πρόκειται να προχωρήσει εάν δεν πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (3/6, 14:00) από την οποία θα προκύψει και το μπάτζετ ενόψει της νέας χρονιάς.

Το «κασέ» του Καναδού δεν είναι ιδιαίτερα προσιτό για τα νέα δεδομένα (τα οποία ενδέχεται να προκύψουν) της ομάδας, αν και προέρχεται από μια δύσκολη χρονιά, γεμάτη από τραυματισμούς.