Ο Άαρον Χάρισον βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Ολυμπιακού (vids)

Ο Άαρον Χάρισον βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Ολυμπιακού (vids)

Ο Άαρον Χάρισον βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Ολυμπιακού (vids)
Ο Αμερικανός γκαρντ της Γαλατάσαραϊ σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr είναι βασικός υποψήφιος για να ενισχύσει το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τον μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Ο Χασάν Μάρτιν θεωρείται παίκτης των «ερυθρόλευκων» και απλά υπάρχει αναμονή λόγω Μπουντούτσνοστ για τη συνέχεια της Αδριατικής Λίγκας ή όχι.

Από εκεί και πέρα όλο το βάρος έχει πέσει στον Κώστα Σλούκα. Το πρώτο ραντεβού δεν πήγε καλά, αλλά σίγουρα στη συνέχεια των διαπραγματεύσεων τα μηνύματα θα είναι πιο ενθαρρυντικά.

Στον Ολυμπιακό δε σταματούν εκεί και έχουν το νου τους και σε μεταγραφικούς στόχους σε άλλες θέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Άαρον Χάρισον είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον τρίτο ξένο γκαρντ που θέλει να προσθέσει (πίσω από δύο καλύτερα γκαρντ).

Οι Πειραιώτες φαίνεται πως θα καταλήξουν στο πλάνο με τον Σακιέλ ΜακΚίσικ στη θέση «3» (μαζί με Παπανικολάου και Χαραλαμπόπουλο) και θα προσθέσουν τρία γκαρντ.

Ο Αμερικανός που παίζει την τελευταία διετία στην Γαλατάσαραϊ είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται κυρίως στη θέση «2», αλλά έχει το πλεονέκτημα να αγωνιστεί για κάποια λεπτά και στη θέση «1», αλλά και στη θέση «3» λόγω μεγέθους.

Το μέγεθος αποτελεί βασικό στοιχείο στις επιθυμίες του Έλληνα προπονητή.

Από εκεί και πέρα είναι πολύ καλός δημιουργός στο pick 'n' roll, ικανός σουτέρ μέσης απόστασης και αρκετά συνεπής από το τρίποντο.

Η άμυνα είναι μία από τις αδυναμίες του, όπως επίσης και ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του κάτι το οποίο βάζει σε έντονες σκέψεις τον Μπαρτζώκα.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι σημαντικό. Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει οποιαδήποτε επαφή με τον παίκτη, ωστόσο έχει ενημερωθεί ο ατζέντης του για το «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον και ο 25άχρονος Αμερικανός βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού.

Τη φετινή σεζόν πρόσφερε στο Eurocup 15.9 πόντους με 39.6% στο τρίποντο, 3 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ.