Παναθηναϊκός: Με Καλάθη η σύσκεψη των αρχηγών της EuroLeague

Ο Νικ Καλάθης θα εκπροσωπήσει κανονικά τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στην σύσκεψη των αρχηγών των ομάδων της EuroLeague με την διοργανώτρια αρχή. 

Παναθηναϊκός: Με Καλάθη η σύσκεψη των αρχηγών της EuroLeague

Μπορεί να έχουν ακουστεί πολλά όσον αφορά το μέλλον του, αλλά από τη στιγμή που η σεζόν δεν έχει τελειώσει και το συμβόλαιό του βρίσκεται σε ισχύ, ο Καλάθης αποτελεί κανονικά μέλος του Παναθηναϊκού! Και φυσικά αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά σε περίπτωση επανέναρξης της EuroLeague. 

Άλλωστε πριν από λίγη ώρα και ο ατζέντης του ανέφερε ότι ο αρχηγός των «πρασίνων» δεσμεύεται με συμβόλαιο και την επόμενη χρονιά θέλοντας να κατευνάσει τους τόνους όσον αφορά τον ντόρο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες εβδομάδες.

Σύμφωνα και με τις πληροφορίες του gazzetta.gr ο Καλάθης θα δώσει κανονικά το «παρών» στην σύσκεψη των αρχηγών της EuroLeague με την διοργανώτρια αρχή και θα εκπροσωπήσει κανονικά τους «πράσινους», όπου θα πάρουν μέρος οι αρχηγοί και των 18 ομάδων. 

Στην σύσκεψη θα πάρει μέρος και ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος εκπροσωπεί τους παίκτες του Παναθηναϊκού (μαζί με τον Καλάθη) στην ELPA.