Εφές: Τεστ για κορονοϊό την Παρασκευή
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Τα μέλη της Αναντολού Εφές θα περάσουν από εξετάσεις για κορονοϊό την Παρασκευή (22/05).
Όπως ενημέρωση η τουρκική ομάδα, εν αναμονή της απόφασης για τη συνέχιση ή μη της σεζόν στην Euroleague, τα μέλη της θα υποβληθούν σε τεστ για την νόσο Covid-19.
Τα τεστ θα γίνουν στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Αναντολού Εφές την Παρασκευή (22/05) και από αυτά θα περάσουν η διοίκηση, οι προπονητές, οι παίκτες και το επιτελείο της ομάδας.
Anadolu Efes Spor Kulübü'nden bilgilendirmehttps://t.co/q2zpHeK3XG pic.twitter.com/jOOqjXtDXF
— Anadolu Efes SK (@AnadoluEfesSK) May 21, 2020
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.