Ολυμπιακός: Σκέψεις για δανεισμό του Κόνιαρη

Ολυμπιακός: Σκέψεις για δανεισμό του Κόνιαρη

Ολυμπιακός: Σκέψεις για δανεισμό του Κόνιαρη
Ο Κρητικός γκαρντ έθεσε θέμα δανεισμού και στον Ολυμπιακό το βλέπουν θετικά.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει δύο πολύ καλά γκαρντ και ενδεχομένως να αποκτήσει κι ένα τρίτο αν δεν αποκτηθεί «τριάρι». Σε αυτή την περίπτωση θα μεταφερθεί ο Σακιέλ ΜακΚίσικ στο «3».

Ο Αντώνης Κόνιαρης παρατηρώντας τον συνωστισμό που έρχεται στα γκαρντ του Ολυμπιακού ζήτησε από την ομάδα να παραχωρηθεί δανεικός για ένα χρόνο ώστε να έχει λεπτά συμμετοχής.

Ο Κρητικός γκαρντ με ένα ματς την εβδομάδα θα είναι δύσκολο να βρει ικανοποιητικό χρόνο στο παρκέ και έτσι «γεννήθηκε» η ιδέα του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βλέπει θετικά την συγκεκριμένη λύση αφού είναι κάτι απόλυτα λογικό. Ο Κόνιαρης είναι σε ηλικία που θα τον βοηθήσει να περνάει αρκετά λεπτά στο παρκέ κάτι το οποίο θα ωφελήσει μακροπρόθεσμα την ίδια την ομάδα.

Η απόφαση θα καθυστερήσει αρκετά πάντως αφού η ομάδα ενημέρωσε τον παίκτη πως πρώτα θα πρέπει να ολοκληρωθεί το ρόστερ, ώστε να δουν αν υλοποιήθηκαν οι ανάγκες των «ερυθρόλευκων» στην περιφέρεια και εν συνεχεία θα του απαντήσουν.

Πάντως αν συμφωνηθεί ο δανεισμός του παίκτη τότε ο Ολυμπιακός θα τον παραχωρήσει μόνο σε ομάδα με διπλές υποχρεώσεις (εγχώρια Λίγκα και Eurocup ή BCL).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.