Νοτσιόνι: «Τεράστια απώλεια για τη Ρεάλ αν φύγει ο Καμπάτσο»!

Νοτσιόνι: «Τεράστια απώλεια για τη Ρεάλ αν φύγει ο Καμπάτσο»!

Gazzetta team
Νοτσιόνι: «Τεράστια απώλεια για τη Ρεάλ αν φύγει ο Καμπάτσο»!
Ο Αντρές Νοτσιόνι εξήγησε πως ο Φακούντο Καμπάτσο δεν πρόκειται να πιέσει τη Ρεάλ για να πάει στο ΝΒΑ όμως θα εξετάσει τις πιθανότητες του.

Το ενδεχόμενο ο Φακούντο Καμπάτσο να… πάρει το ταλέντο του και να μετακομίσει στις ΗΠΑ για να αγωνιστεί στο ΝΒΑ ήλθε τις προηγούμενες ημέρες στο προσκήνιο, με τους Ντάλας Μάβερικς και τους Σαν Αντόνιο Σπερς να φέρονται ως οι ενδιαφερόμενοι για τον Αργεντινό γκαρντ.

Από την πλευρά του, ο πρώην συμπαίκτης του Καμπάτσο στη Ρεάλ και την εθνική Αργεντινής, Αντρές Νοτσιόνι παραχώρησε συνέντευξη στην AS όπου αναφέρθηκε στον συμπατριώτη του και την πιθανότητα να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι:

«Νομίζω ότι η Ρεάλ θα έχει… ενοχλήσεις αυτό το καλοκαίρι για τον Καμπάτσο. Θεωρώ ότι κάποιες ομάδες θα προσπαθήσουν να τον φέρουν φέτος στο ΝΒΑ, αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν είναι εύκολο για τους παίκτες να παίρνουν μεγάλες αποφάσεις όπως ο Σέρχιο Γιουλ, δεν έχουν όλοι τη νοοτροπία να μείνουν για πάντα στην Ευρώπη όπως ο Σέρχι. Ο Φακούντο έβλεπε πάντα το ΝΒΑ ως μια μεγάλη ευκαιρία, ήταν πάντα ενθουσιασμένος με αυτή την προοπτική. Δεν θα πιέσει καταστάσεις για να φύγει όμως οι υπάρχουσες συνθήκες θα τον υποχρεώσουν να εξετάσει αυτή την πιθανότητα. Εφόσον συμβεί, θα είναι τεράστια απώλεια για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σίγουρα υπάρχει μεγάλη αποζημίωση και η ζωή θα συνεχιστεί. Όταν, για παράδειγμα έφυγα από την Μπασκόνια το 2004, πολλοί πίστεψαν ότι η ομάδα.. τελείωσε όμως έπαιξε σε τέσσερα Final 4 στη σειρά. Αποσύρθηκα το 2017 και την επόμενη σεζόν η Ρεάλ κατέκτησε ξανά την EuroLeague. Έφυγε ο Ντόντσιτς… Οι απώλειες είναι σημαντικές και πονάνε όμως είναι η φυσική εξέλιξη της ζωής,.