Ομπράντοβιτς: «Θα σας μιλήσω για τα πλάνα μου άλλη φορά»

Ομπράντοβιτς: «Θα σας μιλήσω για τα πλάνα μου άλλη φορά»

Ομπράντοβιτς: «Θα σας μιλήσω για τα πλάνα μου άλλη φορά»
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επέστρεψε στη γενέτειρα του, το Τσάτσακ κι αρνήθηκε να μιλήσει για τις προθέσεις του σε ό,τι αφορά τη νέα σεζόν.

Ο πολυνίκης προπονητής της EuroLeague βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της Φενέρ από το 2013, αναλαμβάνοντας ένα εγχείρημα που οι Τούρκοι πίστεψαν εξ αρχής πως αν δεν το τελειοποιήσει ο Ομπράντοβιτς, δεν υπάρχει μάλλον κάποιος που μπορεί να το κάνει.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πρόσφατα με επίσημη δήλωση του πως προτεραιότητα για τον ίδιο ενόψει της σεζόν 2020-21 είναι να συνεχίσει στη Φενέρμπαχτσε ενώ ο πρόεδρος της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, Αλί Κοτς τόνισε με νόημα πως «η Φενέρ είναι το σπίτι του Ομπράντοβιτς».

Ο Σέρβος κόουτς βρέθηκε στη γενέτειρα του, το Τσάτσακ κι έδωσε το παρών στα εγκαίνια του «Ζοτς Καφέ» όπου ρωτήθηκε για το μέλλον του: «Πιστέψτε με, αφιερώνω αυτές τις στιγμές στους φίλους μου, θέλω να περάσω όμορφες στιγμές μαζί τους, να πούμε κάποιες ιστορίες και να θυμηθούμε τις παλιές καλές ημέρες. Θα σας μιλήσω για τα πλάνα μου άλλη φορά… Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ανάμεσα σε καλούς φίλους».