Ντατόμε και «Ελσίνκι» εγκαινίασαν νέα εκπομπή της Euroleague (vid)

Ντατόμε και «Ελσίνκι» εγκαινίασαν νέα εκπομπή της Euroleague (vid)

Ντατόμε και «Ελσίνκι» εγκαινίασαν νέα εκπομπή της Euroleague (vid)
Ο Ντάρκο Πέριτς με τον Ιταλό φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε πρόσφεραν μία ευχάριστη κουβέντα.

Ο Ντάρκο Πέριτς με τον Τζίτζι Ντατόμε εγκαινίασαν τη νέα εκπομπή της Euroleague με τίτλο «Unscripted».

Ο γνωστός «Ελσίνκι» από το Casa De Papel κουβέντιασε με τον Ιταλό φόργουορντ προσφέροντας και αρκετές στιγμές γέλιου.

Μερικές από τις ατάκες του Ντατόμε:

Για τον κορονοϊό: «Πρέπει να προσαρμοστούμε. Η υγεία είναι πάνω από όλα και ίσως μέσα από αυτή τη δυσκολία να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Δεν είχαμε να παίξουμε μπάσκετ, αλλά είχαμε χρόνο να κάνουμε άλλα πράγματα. Μου λείπει το μπάσκετ, αλλά μου αρέσει που δεν βάζω ξυπνητήρι για να σηκωθώ από το κρεβάτι».

Για την καραντίνα: «Σέβομαι αυτούς που έχουν παιδιά. Είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις τα παιδιά σου ήσυχα. Βλέπω τον ΝτεΚολό που κάθε μέρα κάνει όλο και κάτι διαφορετικό με τα παιδιά του και τον χαίρομαι. Δεν έχω παιδιά, αλλά αν είχα δεν θα ήθελα να είναι με ένα τάμπλετ στο χέρι.

Πέρασα αρκετό χρόνο με την οικογένειά μου, κάτι που λόγω μπάσκετ δεν είχε γίνει ποτέ».

Για τα χρόνια του στο ΝΒΑ: «Η αλήθεια είναι πως δεν είχα πολύ χρόνο να ανακαλύψω την Αμερική διότι είχαμε αγώνες συνέχεια. Αλλο επίπεδο το μπάσκετ εκεί, οι ομάδες λειτουργούν διαφορετικά. Δε μου άρεσε πολύ ότι οι άνθρωποι δεν ήταν τόσο ανοικτοί σε νέες φιλίες. Σίγουρα όμως στην Αμερική έχεις πολλές ευκαιρίες να πετύχεις. Απίστευτη εμπειρία όμως».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.