Ντιλέινι: «Μόνο από εμένα θα μάθετε την απόφασή μου» (pics)

Ντιλέινι: «Μόνο από εμένα θα μάθετε την απόφασή μου» (pics)

Gazzetta team
Ντιλέινι: «Μόνο από εμένα θα μάθετε την απόφασή μου» (pics)
Ο Μάλκολμ Ντιλέινι με μια σειρά από ποσταρίσματα στο twitter εξήγησε τους λόγους που αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα, ενώ είπε ότι μόνο εκείνος θα δώσει απαντήσεις για το μέλλον του.

Ο Αμερικανός γκαρντ αποτέλεσε παρελθόν από την Μπαρτσελόνα και αφού είπε ότι η επόμενη κινήσή του θα είναι η καλύτερη, ανέλυσε και το «διαζύγιό» του με τους «μπλαουγκράνα».

Συγκεκριμένα, έγραψε στο twitter: «Ας είμαστε απολύτως ξεκάθαροι. Αποφάσισα να πάω στο σπίτι μου, γιατί στις ΗΠΑ υπήρξε συναγερμός επιπέδου 4, που έλεγε σε όλους τους Αμερικανούς να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Δεν είμαι σίγουρος αν όσοι ζουν εκτός ΗΠΑ είχαν δει ποτέ στη ζωή τους κάτι τέτοιο. Σε εκείνο το σημείο το θέμα ήμουν εγώ, η ασφάλειά μου και η ψυχική μου υγεία. Αυτό είναι όλο.

Επιπλέον, οι αποφάσεις για το μέλλον μου δεν είχαν να κάνουν με την επιλογή μου να επιστρέψω στο σπίτι μου. Ήρθα στο σπίτι μου και δεν βγήκα από αυτό για σχεδόν δύο μήνες. Είχα πρόσβαση σε γήπεδο μπάσκετ και ο προπονητής μου προετοίμαζε το σώμα μου. Θα προτιμούσατε απλά να καθόμουν στο σπίτι μου στη Βαρκελώνη, μόνος μου, κάνοντας μέτριες ασκήσεις ή να επιστρέψω στη βάση μου, να μείνω σε καλή κατάσταση με τον γυμναστή μου και να είμαι έτοιμος να γυρίσω στη μπασκετική δράση, αν κάτι τέτοιο γινόταν πράξη;

Τέλος, εκτιμώ την ευκαιρία που πήρα από την ομάδα. Αυτό που με πονάει περισσότερο είναι το δέσιμο που είχα με τον κόσμο. Έκανα ξεκάθαρες τις προθέσεις μου. Ήθελα να τελειώσω εκεί την καριέρα μου. Όμως, τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα σχεδιάζεις. Δεν δούλεψε τελικά αυτό. Προχωράω.

Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και τους πρώην συμπαίκτες μου. Εύχομαι να μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει αυτό που ξεκινήσαμε. Όμως, πήρα την καλύτερη απόφαση για εμένα. Αυτό μετράει. Μπορείτε να κάνετε υποθέσεις και να γράφετε άρθρα. Ωστόσο, τα μοναδικά πραγματικά γεγονότα για την απόφασή μου θα τα μάθετε από εμένα».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.