Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στην Αμερική ο Καλάθης!

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στην Αμερική ο Καλάθης!

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στην Αμερική ο Καλάθης!
Ο Νικ Καλάθης βρέθηκε για τρεις εβδομάδες στην Ελλάδα και πλέον επέστρεψε ήδη στις ΗΠΑ έχοντας γνωστοποιήσει τις απαιτήσεις του, τις οποίες ωστόσο δεν πρόκειται να δημοσιοποιήσει προτού ανοίξει τα χαρτιά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Μπορεί μέχρι πριν από δύο μήνες να μην περίμενε κανείς ότι τον Μάιο θα γινόταν λόγος για το άμεσο μέλλον του Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, αλλά λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφώσει η πανδημία, τίποτε δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Ακόμα και για τον αρχηγό των «πρασίνων» ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τους «πράσινους».

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Νικ Καλάθης ολοκλήρωσε τις επαφές του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και ύστερα από τρεις εβδομάδες παραμονής του στην Αθήνα επέστρεψε και πάλι στις ΗΠΑ. Στο μεσοδιάστημα γνωστοποίησε τις απαιτήσεις του και πλέον αναμένονται οι αποφάσεις για το αν θα εξακολουθήσει να φοράει τη φανέλα με το «τριφύλλι» και τη νέα σεζόν ή όχι. Ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες ώστε και οι δύο πλευρές να δρομολογήσουν την «επόμενη μέρα» τους.

Αν και όλα κάνουν λόγο για φιλικό «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στην φωτιά και να πει με σιγουριά τα όσα πραγματικά θα ακολουθήσουν. Και αυτό διότι δεν πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο της υπέρβασης από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, κάτι που στην παρούσα φάση και με αυτά τα οικονομικά δεδομένα, θεωρείται δύσκολο. Προς το παρόν ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, αν και προηγήθηκε το unfollow στον Καλάθη. Ό,τι και αν σημαίνει αυτό...

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.