Η Μακάμπι επιλέγει EuroLeague αντί πρωταθλήματος!

Η Μακάμπι επιλέγει EuroLeague αντί πρωταθλήματος!

Gazzetta team
Η Μακάμπι επιλέγει EuroLeague αντί πρωταθλήματος!
Η Μακάμπι ενημέρωσε τη διοργανώτρια αρχή της ισραηλίτικης Winner League πως δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στα ματς του πρωταθλήματος εφόσον συμπίπτουν με τους αγώνες της EuroLeague!

Η «ομάδα του λαού» αναμένει την απόφαση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης για συνέχιση ή μη της σεζόν, ενημερώνοντας σχετικά την ισραηλίτικη λίγκα για τις προθέσεις της, εφόσον οι ημερομηνίες συμπίπτουν:

«Ενημερώσαμε ότι μέχρι τις 25 Μαΐου περιμένουμε την απόφαση της EuroLeague για τη συνέχιση ή μη τη σεζόν. Θα θέλαμε να τονίσουμε πως είμαστε δεσμευμένοι στην EuroLeague, που ανακοίνωσε το δικό της πλάνο επανέναρξης από τις 23 Απριλίου.

Ήταν λοιπόν γνωστό πως το πρόγραμμα θα συμπίπτει, αλλά δεν έγινε αναφορά από τη εγχώρια λίγκα για διαφοροποίησή του, ώστε να αποφευχθεί κάτι τέτοιο.

Επομένως, ξεκαθαρίσαμε και το είπαμε κι άλλη φορά, ότι αν λάβουμε μήνυμα πως η EuroLeague θα ξεκινήσει ξανά, τότε η Μακάμπι δεν θα μπορέσει να παίξει στους αγώνες του πρωταθλήματος».

Από την πλευρά της, η ισραηλίτικη λίγκα ανέφερε με σχετικό tweet πως: «Το πρωτάθλημα μπάσκετ της χώρας δεν χρειάζεται καμία άδεια από οποιαδήποτε άλλη λίγκα για να λάβει αποφάσεις. Πάντως, θα μελετήσουμε την επιστολή προσεκτικά και θα επανέλθουμε με εκτενέστερη απάντηση».