«Όταν παίρνει την μπάλα ο Σχορτσανίτης, παράτα τον δικό σου και μπλόκαρε τον»! (vid)

«Όταν παίρνει την μπάλα ο Σχορτσανίτης, παράτα τον δικό σου και μπλόκαρε τον»! (vid)
Στο ντοκιμαντέρ της EuroLeague για την Μπαρτσελόνα της σεζόν 2009-10 αποκαλύφθηκε το πλάνο… εξουδετέρωσης του Σοφοκλή Σχορτσανίτη στον τελικό με τον Ολυμπιακό!

H Μπαρτσελόνα της σεζόν 2009-10 ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες που εμφανίστηκαν στην ιστορία της EuroLeague και η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση παρουσίασε το ντοκιμαντέρ για το ευρωπαϊκό των Καταλανών με τίτλο «Θα έχουμε πάντα το Παρίσι»!

Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζονται, μεταξύ άλλων οι Ρίκι Ρούμπιο, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Έραζεμ Λόρμπεκ, Ρότζερ Γκριμάου και Τσάβι Πασκουάλ.

Η Μπάρτσα είχε κατακτήσει τον τίτλο στον τελικό με τον Ολυμπιακό επικρατώντας με σκορ 86-68 και ο τότε αρχηγός των Καταλανών, Ρότζερ Γκριμάου αναφέρθηκε στον Σχορτσανίτη και την άμυνα του Φραν Βάσκεθ, αποκαλύπτοντας το πλάνο του Πασκουάλ: «Όταν παίρνει την μπάλα ο Baby Shaq, παράτα τον δικό σου και μπλόκαρε τον»!

Από την πλευρά του ο Βάσκεθ εξήγησε πως «Υπήρξαν δυο ή τρία μπλοκ στον Σοφοκλή σχεδόν στη σειρά νομίζω ότι ήταν, μετά στον Μπουρούση που έπαιζε για τον Ολυμπιακό εκείνη την εποχή. Ήταν ένα αποφασιστικό μπλοκ επίσης».

To ντοκιμαντέρ της EuroLeague για την Μπαρτσελόνα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.