Φριντέτ: «Ήταν διασκεδαστική χρονιά, οι οπαδοί μας είναι τρελοί»

Φριντέτ: «Ήταν διασκεδαστική χρονιά, οι οπαδοί μας είναι τρελοί»

Gazzetta team
Φριντέτ: «Ήταν διασκεδαστική χρονιά, οι οπαδοί μας είναι τρελοί»
Ο Τζίμερ Φριντέτ χαρακτήρισε «διασκεδαστική» τη χρονιά του στην Ελλάδα, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στους φίλους του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Αρχικά ο Αμερικανός σκόρερ μίλησε στον «101,3 The Game» για την υπάρχουσα κατάσταση λέγοντας ότι «τη δεδομένη χρονική στιγμή τεχνικά υπάρχει μία παύση στη σεζόν. Θα προσπαθήσουν μέχρι τον Μάιο να δουν εάν μπορούν να συνεχίσουν και να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο. Αλλά, δεν είναι πολλοί θετικοί, καθώς οι περισσότερες ενδείξεις κάνουν λόγο ότι θα υπάρξει οριστική διακοπή. Συμμετέχουν ομάδες από διάφορες ομάδες της Ευρώπης στην EuroLeague και είναι δύσκολο για να γίνει ο συντονισμός μεταξύ τους» και συνέχισε:

«Το ΝΒΑ, αφού είναι μόνο στις ΗΠΑ, είναι πιο εύκολος ο συντονισμός. Όμως, ήταν μία ωραία και διασκεδαστική χρονιά στην Ελλάδα. Η ομάδα βρισκόταν στην 6η θέση και κρατούσε τη θέση στα playoffs με πολλές καλές πιθανότητες να την εξασφαλίσει στο τέλος. Από εκεί και πέρα κανείς δεν ξέρει που θα μπορούσαμε να φτάσουμε. Είχαμε μία καλή ομάδα. Είχα και εγώ καλή σεζόν, σούταρα καλά, έπαιζα καλά και ήταν ωραίο που είδα φανταστικές πόλεις σε όλη την Ευρώπη. Και η Αθήνα ήταν πολύ όμορφη και ήταν μία ωραία εμπειρία για μένα και την οικογένειά μου».

Όσο για το αν πρόλαβε κάποιο ματς κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κορονοϊού; «Μέχρι και το τελευταίο μας παιχνίδι παίζαμε με την παρουσία φιλάθλων. Σταματήσαμε έγκαιρα, όταν η κατάσταση δεν ήταν τόσο άσχημη. Και δεν προλάβαμε τις εξελίξεις. Μόνο μία φορά παίξαμε σε άδειο γήπεδο, αλλά όχι εξαιτίας του κορονοϊού. Οι οπαδοί ήταν λίγο παραπάνω… τρελοί και έτσι παίξαμε χωρίς κόσμο στο επόμενο ματς. Αυτός και ήταν ο μοναδικός λόγος που παίξαμε χωρίς κόσμο. Όμως από εκείνο το σημείο και μετά όλα τα άλλα ματς ήταν με κόσμο».

Για την κατάστασή του και το πώς διατηρείται, είπε: «Εξασκούμαι πολύ στον χειρισμό της μπάλας στο σπίτι και δεν σταματώ να τρέχω στο σπίτι. Προσπαθώ να κρατηθώ σε φόρμα και να είμαι έτοιμος. Όμως δεν μπορώ να πηγαίνω σε κάποιο γήπεδο και να σουτάρω. Είναι τρελό. Όμως είναι ωραίο να είμαι στο σπίτι με την οικογένειά μου».