«Η Ρεάλ θα στραφεί στον Καλάθη αν φύγει ο Καμπάτσο»! (pic)

Gazzetta team
«Η Ρεάλ θα στραφεί στον Καλάθη αν φύγει ο Καμπάτσο»! (pic)
Ισραηλινό δημοσίευμα αναφέρει πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα στραφεί στην περίπτωση του Νικ Καλάθη εφόσον ο Φακούντο Καμπάτσο αποφασίσει να μετρήσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ!

Το ενδεχόμενο ο Φακούντο Καμπάτσο να… πάρει το ταλέντο του και να μετακομίσει στις ΗΠΑ για να αγωνιστεί στο ΝΒΑ ήλθε σήμερα (29/4) στο προσκήνιο, με τους Ντάλας Μάβερικς και τους Σαν Αντόνιο Σπερς να φέρονται ως οι ενδιαφερόμενοι για τον Αργεντινό γκαρντ.

Ο ίδιος παραδέχθηκε παλαιότερα ότι το προηγούμενο διάστημα είχε εμμονή με το ΝΒΑ ήμουν αγχωμένος σχετικά με το αν θα πάω ή όχι») κι εν συνεχεία ξεστόμισε τη μεγάλη κουβέντα, εξηγώντας πως «πλέον παίζω στο καλύτερο κλαμπ του κόσμου και νιώθω πολύ άνετα».

Το περασμένο καλοκαίρι οι «blancos» φρόντισαν να τον δεσμεύσουν με πολυετές συμβόλαιο…

Την ίδια στιγμή, δημοσίευμα από το Ισραήλ αναφέρει πως η Ρεάλ θα στραφεί στον Νικ Καλάθη αν τελικά ο Καμπάτσο αποχωρήσει για το ΝΒΑ! Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «πράσινους» ως το 2021 ενώ η περίπτωση του συνδέθηκε πρόσφατα με την ΤΣΣΚΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.