Ιβάνοβιτς στο gazzetta.gr: «Μπορείς να βασιστείς πάνω στον Μάρτιν»

Κάτια Πετροπούλου
Ιβάνοβιτς στο gazzetta.gr: «Μπορείς να βασιστείς πάνω στον Μάρτιν»
Ο Νίκολα Ιβάνοβιτς ήταν συμπαίκτης με τον Χασάν Μάρτιν στην Μπουντούτσνοστ και έδωσε μια πρώτη εικόνα από το τι θα δούμε - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - στον Ολυμπιακό.

Πριν από λίγες ημέρες, το gazzetta.gr είχε ενημερώσει για τα νέα δεδομένα στη θέση «5» του Ολυμπιακού, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να παίρνει την... άγουσα για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον Χασάν Μάρτιν να έρχεται στο προσκήνιο.

Με τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ υπάρχει προφορική συμφωνία, ωστόσο, εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού, τίποτα δεν μπορεί ακόμα να οριστικοποιηθεί.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο 24χρονος παίκτης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Euroleague, μετά τη σεζόν που πέρασε στο EuroCup με την Μπουντούτσνοστ.

Όντας... άγνωστος στο ευρύ μπασκετικό κοινό, ο Κωνσταντίνος Μελάγιες είχε αναλύσει τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, ενώ ο πρώην προπονητής του, Λευτέρης Σούμποτιτς, μίλησε για τα καλά και τις αδυναμίες του.

Τώρα, ο πρώην συμπαίκτης του στην ομάδα του Μαυροβουνίου, Νίκολα Ιβάνοβιτς, μίλησε στο gazzetta.gr για την συνύπαρξη που είχε μαζί του.

«Και σε εμάς όταν είχε έρθει, ο κόσμος δεν τον ήξερε τόσο πολύ», είπε αρχικά ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και συνέχισε: «Είναι ένα πραγματικά καλό παιδί. Δεν μιλάει πολύ και δουλεύει σκληρά. Είχαμε μια πολύ καλή σχέση φέτος».

Όσο για αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει; Ο 26χρονος γκαρντ ανέφερε: «Πάντα προπονείται σκληρά και παίζει στους αγώνες ακόμα πιο σκληρά. Αυτό είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του. Είναι πάντα στο ριμπάουντ, τρέχει και δεν φοβάται την επαφή, κάτι που τον βοηθάει πολύ, ακόμα και με πιο μεγαλόσωμους αντιπάλους».

Αυτό που κέρδισε τον Ιβάνοβιτς, που μαζί με τον Μάρτιν φέτος πρωταγωνίστησαν σε ωραίες συνεργασίες, είναι ότι «σε όλους άρεσε να παίζουν μαζί του, επειδή ξέρουν πως είναι ένα παιδί που μπορείς να βασιστείς πάνω του, κατά την άποψή μου».

Τέλος, έδωσε και τις ευχές του στον Μάρτιν. «Είμαι χαρούμενος που έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του και του εύχομαι ό,τι καλύτερο».