Μεσίνα: «Απίθανο να αρχίσει ξανά η EuroLeague»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Μεσίνα: «Απίθανο να αρχίσει ξανά η EuroLeague»!
Ο Έτορε Μεσίνα δεν δείχνει ιδιαίτερα αισιόδοξος στο ενδεχόμενο να συνεχιστεί η αγωνιστική σεζόν στην EuroLeague.

Η αγωνιστική δραστηριότητα στην EuroLeague ανεστάλη μέχρι νεοτέρας εν μέσω πανδημίας και ο Έτορε Μεσίνα εξήγησε τους λόγους που η επανέναρξη της σεζόν μοιάζει αδύνατη.

«Η επανέναρξη της EuroLeague είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί. Στην Ιταλία, επί παραδείγματι μπορείς να κινηθείς με πούλμαν με εξαίρεση τις περιπτώσεις που χρειάζεται να παίξεις στις έδρες της Σάσαρι και της Μπρίντιζι… Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνεισε 2-3 μήνες, όχι τώρα… Από την άλλη πλευρά, φαίνεται απίθανο για 18 ευρωπαϊκές ομάδες να ταξιδεύουν από τη μια χώρα στην άλλη, ζητώντας στο μεσοδιάστημα από τους Αμερικανούς να γυρίσουν από τις ΗΠΑ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός προπονητής.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!