Παναθηναϊκός: «Υποψήφιος για αντί-Κάρολ ο Φριντέτ» (pic)

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: «Υποψήφιος για αντί-Κάρολ ο Φριντέτ» (pic)
Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο Τζίμερ Φριντέτ θα μπορούσε να είναι ένας από τους υποψήφιους για να αντικαταστήσει τον Τζέισι Κάρολ στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα το «DefensaCentral» έκανε ειδική αναφορά στον Αμερικανό γκαρντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εξηγώντας ότι θα είναι μέσα σε εκείνους που ενδεχομένως να απασχολήσουν τους Μαδριλένους σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Κάρολ.

Εάν και εφόσον πέσουν οι τίτλοι τέλους του έμπειρου γκαρντ με τους «μερένχες» δεν αποκλείεται ο Τζίμερ Φριντέτ να βρεθεί στην shortlist του Πάμπλο Λάσο. Και φυσικά δεν είναι ο μόνος αφού υπάρχουν και τα ονόματα των Κλεμέν Πρέπελιτς (δανεικός από τη Ρεάλ στην Μπανταλόνα), Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (αν και δεν αγωνίζεται στην ίδια θέση), Αξέλ Μπουτέιγ (αγωνίζεται στη Μάλαγα) και Φλέτσερ Μαγκί (αγωνίζεται στην Ομπραδόιρο).

Βέβαια ακόμα τα πάντα βρίσκονται στον αέρα, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που κανείς δεν γνωρίζει τι «μέλλει γενέσθαι» στην Υφήλιο με την έξαρση του κορονοϊού. Βέβαια ο Φριντέτ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον Παναθηναϊκό, αν και υπάρχει όρος για ΝΒΑ ή για την Κίνα.