Μίτσιτς για Διαμαντίδη: «Είναι ο αγαπημένος μου παίκτης»

Gazzetta team
Μίτσιτς για Διαμαντίδη: «Είναι ο αγαπημένος μου παίκτης»
Ο Βασίλιε Μίτσιτς τόνισε πως έχει για αγαπημένο παίκτη τον Δημήτρη Διαμαντίδη και πρόσθεσε πως ψάχνει τα σημεία στα οποία ταιριάζουν.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη Διαμαντίδη μίλησε ο Βασίλιε Μίτσιτς, τονίζοντας πως ο 3D είναι ο αγαπημένος του παίκτης.

Ο Σέρβος σε συνέντευξη του sportklub.rs αποκάλυψε πως έχει δει πολλές φορές highlights του πρώην αρχηγού του Παναθηναϊκού.

«Έχω δει πιο πολλά του Διαμαντιδή γιατί είναι ο αγαπημένος μου παίκτης. Σκέφτομαι τις τελευταίες μέρες και ψάχνω ομοιότητες μεταξύ μας. Μας αρέσει να γεμίζουμε την στατιστική σε κάθε τομέα -πόντοι, ασίστ, ριμπάουντ-, μας αρέσει να παίζουμε άμυνα, όπως και ο τρόπος με τον οποίο καθοδηγούσε την ομάδα και με ενθουσίαζε το γεγονός ότι μπορούσε να είναι ο πολυτιμότερος παίκτης ενός αγώνα στον οποίο είχε μόνο επτά πόντους. Εκτός του Διαμαντίδη, προφανώς ο Τζόρνταν, όπως άρεσε σε όλους, ενώ λάτρευα να βλέπω τον Στιβ Νας και τον τρόπο που πάσαρε γιατί προσωπικά προτιμώ μια καλή ασίστ από ένα καλό καλάθι. Για αυτό μου άρεσε και ο Τζέισον Κιντ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.