Ολυμπιακός: Όταν ο Τζόι Ντόρσεϊ έσπασε το ταμπλό! (vids)

Ολυμπιακός: Όταν ο Τζόι Ντόρσεϊ έσπασε το ταμπλό! (vids)

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Όταν ο Τζόι Ντόρσεϊ έσπασε το ταμπλό! (vids)
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός γύρισε τον χρόνο πίσω και πήγε στο φιλικό κόντρα στη Σάσαρι το 2012, τότε που ο Tζόι Ντόρσεϊ είχε σπάσει το ταμπλό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Τζόι Ντόρσεϊ και το σπασμένο ταμπλό

Στις 12 Σεπτεμβρίου του 2012, ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός είχε ταξιδέψει στη νότια Ιταλία για μια σειρά φιλικών στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε αντιμετωπίσει τη Σάσαρι σε φιλικό κερδίζοντας εύκολα 106-87 αλλά το συγκεκριμένο παιχνίδι έμεινε περισσότερο στο μυαλό όλων για το σπασμένο ταμπλό ύστερα από κάρφωμα του Τζόι Ντόρσεϊ.

Στα αρχεία του επίσημου καναλιού του Ολυμπιακού στο YouTube υπάρχει και το βίντεο με τον Αμερικανό σέντερ να σπάει το ταμπλό και να μιλάει για το κατόρθωμά του αλλά κι ένα ακόμα λίγες μέρες μετά όταν ο Ντόρσεϊ είδε το κάρφωμα του Τζον Χάτσον με το οποίο είχε σπάσει το ταμπλό στο ΣΕΦ κατά τη διάρκεια του ελληνικού All Star Game και το συνέκρινε με το δικό του.

Θα προσπαθήσουμε αυτές τις μέρες που όλοι είμαστε στο σπίτι να φέρνουμε πάλι στη μνήμη μας ξεχωριστές στιγμές είτε μέσω βίντεο, είτε μέσω φωτογραφικού υλικού.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.