Ντιλέινι: «Από εκεί που είμαι ή θα πας φυλακή ή θα πεθάνεις» (vid)

Ντιλέινι: «Από εκεί που είμαι ή θα πας φυλακή ή θα πεθάνεις» (vid)

Αντωνία Σπανού
Ντιλέινι: «Από εκεί που είμαι ή θα πας φυλακή ή θα πεθάνεις» (vid)
Ο Μάλκομ Ντιλέινι παραχώρησε συνέντευξη όπου μίλησε για την ζωή του στην Βαλτιμόρη, τον πυροβολισμό του αδελφού του και το καταφύγιο του στο μπάσκετ.

Ο Ντιλέινι παραχώρησε συνέντευξη στην οποία «ανοίγει την καρδιά του» και μιλά για όσα έχει περάσει, αλλά και όσα χρειάστηκε να αφήσει πίσω του για να είναι πλέον χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά όσα θυμήθηκε:

«Αν βγεις στους δρόμους ή θα πας φυλακή ή θα πεθάνεις. Αυτό ισχύει για όλους. Αυτό το μαθαίνουμε σε μικρή ηλικία. Έχω φίλους, έχω δει τα πάντα, αλλά δεν έχω πάει ποτέ φυλακή και σίγουρα δεν ήθελα να πεθάνω στους δρόμους, γι' αυτό και η οικογένεια μου με έβαλε στα σπορ.

Ο πατέρας μου πήγε κολέγιο, ενώ πολλοί γύρω μου δεν είχαν πατεράδες. Αν δεν είχα την οικογένεια μου, δεν θα έκανα τίποτα. Μου έμαθαν πολλά, με κράτησαν μακριά από άσχημα πράγματα και μια ημέρα που όλα αυτά θα τελειώσουν, η οικογένεια μου θα είναι εκεί.

Ήμουν στο Λος Άντζελες, υπέγραψα το συμβόλαιο μου με τους Χοκς και έπειτα πήγα στην Βαλτιμόρη για να γιορτάσω με την οικογένεια μου, φάγαμε και βγήκα με τους φίλους μου και στην επιστροφή μας πυροβόλησαν. Δεν ξέρω καν πως πυροβολήθηκε ο αδελφός μου μου. Καθόταν δύο θέσεις πιο πέρα από εμένα, του έδωσα τις πρώτες βοήθειες.

Σκεφτόμουν μόνο πως θα είναι καλά, οπότε από εκεί που από την μια υπέγραψα το συμβόλαιο μου, από την άλλη κάποιος προσπάθησε να σκοτώσει και όχι μόνο εμένα. Ήταν πολύ διαφορετικά γεγονότα.

Αν έχω κάποιο πρόβλημα, αν δεν είμαι καλά ψυχολογικά, πάω στο γυμναστήριο. Τώρα όλα πάνω καλά και μπορώ να αφοσιωθώ στο μπάσκετ. Διασκεδάζω».