And the Oscar goes to... In-Shane Larkin!

Νίκος Καρφής
And the Oscar goes to... In-Shane Larkin!
Χωρίς «Όσκαρ» και βατόμουρα δεν γίνεται να φύγει η εβδομάδα, με τον Σέιν Λάρκιν να κλέβει την παράσταση.

Η 28η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε και έφτασε η ώρα να επιλέξουμε τους καλύτερους και χειρότερους.

Πάμε να δούμε τις επιλογές της Euroleague Greece

Παίκτης-ευχάριστη έκπληξη: Πλέον για αυτόν τον τρελό τύπο που ηγείται της Εφές δεν υπάρχουν λόγια. Ρε... σατανά Λάρκιν θα μας τρελάνεις εντελώς; O Σέιν το τερμάτισε κόντρα στον Ολυμπιακό. Ήταν μυθικός στην επικράτηση με 91-79 επί του Ολυμπιακού. Είχε 40 πόντους και 10/15 τρίποντα, ισοφαρίζοντας έτσι το ρεκόρ στην ιστορία της Euroleague, ενώ έγινε ο πρώτος με 2 40άρες την ίδια σεζόν. Εκτός αυτών μοίρασε 5 ασίστ, ενώ είχε 3 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος.

Παίκτης-απογοήτευση: O Oυέσλί Τζόνσον σε ακόμα ένα ματς δεν μπορεσε να βοηθήσει το τριφύλλι. Έμεινε χαμηλά στους 2 πόντους και είχε το κάκιστο 0/8 σουτ. Και ο ίδιος ξέρει καλά πως πρέπει να ανεβάζει την απόδοση του ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

Η νίκη της αγωνιστικής: Η ΤΣΣΚΑ επικράτησε με 31 πόντους των πρασίνων, στην μεγαλύτερη ήττα της ιστορίας του στη διοργάνωση. Σίγουρα από το +31 της ΤΣΣΚΑ προκαλεί αίσθηση και δεν γινόταν να μην βρίσκεται σε αυτη την κατηγορία. Επίδειξη ισχύος για το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη μέσα στο ΟΑΚΑ.

Τα στατιστικά που ξεχώρισαν: Το +31 της ΤΣΣΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, τα 7/30 τρίποντα της ομάδας του Πιτίνο, οι 40 πόντοι του Λάρκιν με την ισοφάριση του ρεκόρ στα τρίποντα (10) και το 10/17 βολές των Πειραιωτών απέναντι στην Εφές.

Limit-up: H Aρμάνι είχε ξεχάσει τι σημαίνει νίκη. Μετρούσε 5 σερί ήττες η ομάδα του Μεσίνα, όμως απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι μία από τις πιο απρόβλεπτες της διοργάνωσης. Ασταθέστατη, αλλά έχει αυτά τα καλά ματς της όπως κόντρα στη Βαλένθια, την οποία νίκησε και μπήκε στο κόλπο των playoffs.

Limit-down: Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση, κάτι που έδειξε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, από την οποία υπέστη την πιο βαριά ήττα της ιστορίας του. Έχασε με 31 πόντους και πλέον μετρά 4 σερί ήττες πριν πάει να παίξει στην Πόλη με την Φενέρ. Πολύ κρίσιμα τα επόμενα ματς για την ομάδα του Πιτίνο.

Ο coach με την μεγαλύτερη επιρροή: Χωρίς δεύτερη σκέψη το βραβείο θα πάει στον Ιτούδη, ο οποίος πήρε την μάχη πολύ πιο εύκολα από όσο αναμενόταν κόντρα στον Ρικ Πιτίνο και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Euroleague, οι Ρώσοι πέρασαν χωρίς απώλειες και έκαναν ακόμα ένα βήμα για την 4η θέση και το πλεονέκτημα έδρας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.