Το Όσκαρ στον ΜακΚίσικ!

Νίκος Καρφής
Το Όσκαρ στον ΜακΚίσικ!
Η Εuroleague Greece μοιράζει Όσκαρ και «βατόμουρα» στους κορυφαίους της αγωνιστικής και η κουβέντα πάει μοιραία στον ΜακΚίσικ.

Η 22η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε και έφτασε η ώρα να επιλέξουμε τους καλύτερους και χειρότερους.

Πάμε να δούμε τις επιλογές της Euroleague Greece

Παίκτης-ευχάριστη έκπληξη: Δεν μπορεί να είναι κάποιος άλλος. Το αγαλματίδιο το χρυσό θα πάει στον άνθρωπο που καθόρισε το ντέρμπι. ΜακΚίσικ δαγκωτό για Όσκα, αφού ο παίκτης των Πειραιωτών είχε 22 πόντους κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ με κρίσιμα καλάθια σε ένα ματς-θρίλερ. Δεν είχε την αξιολόγηση άλλων παικτών της αγωνιστικής, αλλά έκρινε το ντέρμπι και δεν μπορεί να μην είναι στην κατηγορία.

Παίκτης-απογοήτευση: Οι Τζόνσον και Ράουτινς που έμειναν άποντοι και δεν βοήθησαν τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να φύγει με ένα μεγάλο διπλό από το ΣΕΦ.

Η νίκη της αγωνιστικής: Όταν υπάρχει το αιώνιο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού όλα τα άλλα ματς της αγωνιστικής έρχονται σε 2η μοίρα. Ας μας συγχωρήσει η Μακάμπι και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για τη μεγάλη νίκη τους επί της Εφές, αλλά νίκη της αγωνιστικής είναι η επικράτηση της ομάδας του Μπαρτζώκα.

Τα στατιστικά που ξεχώρισαν: Το 1/20 τρίποντα του Παναθηναϊκού που ήταν η χειρότερη επίδοση της ιστορίας του, οι 29 ασίστ της αρμάδας του Σάρας, οι μόλις 65 της Βαλένθια και τα 40 ριμπάουντ του Ερυθρού Αστέρα που δεν έφτασαν για να νικήσει τη Φενέρ.

Limit-up: Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει με τον Μπαρτζώκα και δείχνει μεταμορφωμένος. Έχασε ένα δικό του ματς στη Μακάμπι, αλλά έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα στο ΣΕΦ κόντρα στους πράσινους και ελπίζει για 8άδα. Ανεβαίνουν οι μετοχές των Πειραιωτών που θα παλέψουν με αρκετές ομάδες για να μπουν στα playoffs και τα credits πρέπει να πάνε στον προπονητή.

Limit-down: Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ψάχνει αντίδραση, αφού ο μετοχές του έχουν πέσει επικίνδυνα. Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό μετρά 3 σερί ήττες και θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στα ματς που απομένουν για να μπει στα playoffs. Ματς-κλειδί το αποψινό με την ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη.

Ο coach με την μεγαλύτερη επιρροή: To ντέρμπι θα βγάλει νικητή και σε αυτή την κατηγορία. Για άλλη μια φορά ζητάμε συγγνώμη στον Σφαιρόπουλο που αξίζει και αυτός να πάρει το Όσκαρ, αλλά θα πάει στον Μπαρτζώκα. Σε μια τιτανομαχία κατάφερε να κερδίσει την μάχη των πάγκων απέναντι στον Πιτίνο και να δώσει ελπίδες για playoffs στην ομάδα του. Εύκολα παίρνει το βραβείο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.