Λάσο: «Η Adidas δεν μας έδωσε μάσκες, θα βάλουμε χαρτοπετσέτες με λαστιχάκια»

Λάσο: «Η Adidas δεν μας έδωσε μάσκες, θα βάλουμε χαρτοπετσέτες με λαστιχάκια»

Λάσο: «Η Adidas δεν μας έδωσε μάσκες, θα βάλουμε χαρτοπετσέτες με λαστιχάκια»
Ο Πάμπλο Λάσο παραδέχτηκε ότι άπαντες στις τάξεις της Ρεάλ έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους τον κοροναϊό που βρίσκεται σε έξαρση στη βόρεια Ιταλία και απάντησε με χιούμορ σε σχετική ερώτηση.

Το καλεντάρι της 27ης αγωνιστικής της EuroLeague στέλνει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Mediolanum Forum για τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο (3/3, 21:45) που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κοροναϊού.

Ο Πάμπλο Λάσο μπορεί να υπολογίζει σε 11 παίκτες για τον αγώνα στο Μιλάνο ενώ ρωτήθηκε για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα:

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα σε άδειο γήπεδο... Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην καριέρα μου. Έχουμε απέναντι μας μια ομάδα που διεκδικεί την πρόκριση της στα playoffs ενώ εμείς παλεύουμε για το πλεονέκτημα της έδρας. Η EuroLeague αποφάσισε ότι πρέπει να παίξουμε, επομένως θα παίξουμε... Οι παίκτες μου έχουν επίγνωση της κατάστασης, πρέπει να αποδεχτούμε τα δεδομένα και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι φυσιολογικό για τον καθένα να το σκέφτεται... Δεν ξέρω αν θα πάρουμε προστατευτικά μέτρα, θα μιλήσω με τον γιατρό... Δεν ξέρω αν θα φορέσουμε μάσκες, νομίζω ότι αυξήθηκε η τιμή τους, έτσι (γέλια); Η Adidas δεν μας έδωσε μάσκες, ούτε ο άλλος χορηγός μας, η Hugo Boss. Θα βάλουμε μια χαρτοπετσέτα με δυο λαστιχάκια. Δεν ξέρω αν θα δώσω οδηγίες στο timeout με μάσκα, δεν θα μπορούσα να αναπνεύσω»