Euroleague: Ψήφισε τον «Best Performer» του μήνα και γνώρισέ τον από κοντά!

Gazzetta team
Euroleague: Ψήφισε τον «Best Performer» του μήνα και γνώρισέ τον από κοντά!
Η bwin, Επίσημος Εθνικός Χορηγός της Euroleague, οργανώνει τον πιο συναρπαστικό διαγωνισμό και σε καλεί να πάρεις μέρος, για να γνωρίσεις από κοντά τον αγαπημένο σου παίκτη!

Η νέα καμπάνια της bwin «Best Performer in Greece» ήρθε για να... ταράξει τα νερά!

Ουσιαστικά, πρόκειται για τον MVP των ελληνικών ομάδων (Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ), μετά από κάθε αγωνιστική της διοργάνωσης, ο οποίος δημοσιεύεται κάθε Δευτέρα στην επίσημη ιστοσελίδα του Επίσημου Εθνικού Χορηγού της Euroleague στο facebook.

Στο τέλος κάθε μήνα, ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός για τον «Best Performer» όλων κι ένας τυχερός, κερδίζει VIP προσκλήσεις και γνωρίζει από κοντά τον παίκτη, μετά το τέλος του επόμενου εντός έδρας αγώνα!

Ο διαγωνισμός για τον Ιανουάριο έχει ήδη ξεκινήσει - ισχύει μέχρι τις 18/02 - και οι αναγνώστες της Euroleague Greece, επίσημου media partner της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν μεταξύ του Βασίλη Σπανούλη, του Γιώργο Πρίντεζη και του Νικ Καλάθη, που ήταν οι «Best Performer in Greece» του μήνα και να συναντήσουν τον αγαπημένο τους παίκτη από κοντά!

Δείτε τα videos όλων των Best Performer in Greece του μήνα παρακάτω: