Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Λαβωμένος» αλλά έτοιμος να παλέψει!

Αντωνία Σπανού
Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Λαβωμένος» αλλά έτοιμος να παλέψει!
Ο αποδεκατισμένος Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ και με τα δεδομένα να είναι όλα εναντίον του θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό.

Δύσκολα τα πράγματα για τον Ολυμπιακό (9-14) στο ΣΕΦ, αφού φιλοξενεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (16-7) έχοντας να αντιμετωπίσει πάρα πολλά προβλήματα (21:00, NS2). Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την βαριά ήττα από την Ζαλγκίρις είναι «λαβωμένοι», αφού ο Ρότσεστι είναι σίγουρα εκτός, όπως και ο Χαραλαμπόπουλος, το ίδιο συμβαίνει και με τον Βασίλη Σπανούλη, ενώ ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Γιώργος Πρίντεζης.

Τα προβλήματα είναι τεράστια, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει να διαχειριστεί μια εξαιρετικά δύσκολη βραδιά και όσοι έχουν μείνει οφείλουν να κάνουν υπέρβαση για να παλέψουν κόντρα σε μια εκ των κορυφαίων ομάδων της διοργάνωσης, όπως είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Ρώσοι μετά από 5 σερί νίκες ηττήθηκαν από την Εφές και ψάχνουν ένα καλό παιχνίδι στην Ελλάδα που θα τους ανεβάσει και βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Οι δύο ομάδες πάντα έχουν κίνητρο μεταξύ τους και προσφέρουν σπουδαίο θέαμα στο κοινό και παρά τα προβλήματα του Ολυμπιακού, πάντα είναι ξεχωριστό ένα κλασικό ευρωπαϊκό ντέρμπι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.