Πιτίνο για Φριντέτ: «Μετά τον Κάρι ο καλύτερος σουτέρ του κόσμου» (vid)

Πιτίνο για Φριντέτ: «Μετά τον Κάρι ο καλύτερος σουτέρ του κόσμου» (vid)

Gazzetta team
Πιτίνο για Φριντέτ: «Μετά τον Κάρι ο καλύτερος σουτέρ του κόσμου» (vid)
Η EuroLeague έκανε focus στον Τζίμερ Φριντέτ και ο Ρικ Πιτίνο τον αποθέωσε λέγοντας ότι είναι ο δεύτερος καλύτερος σουτέρ στον κόσμο μετά τον Στεφ Κάρι.

Ο Αμερικανός «μπόμπερ» μίλησε για την εμπειρία του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «η Αθήνα είναι υπέροχη πόλη. Το φαγητό είναι εξαιρετικό, ο γύρος και το σουβλάκι, τα αγαπημένα μου. Επίσης έχουν και εξαιρετική σοκολάτα» ενώ αποθέωσε τους φίλους του Παναθηναϊκού λέγοντας πώς «οι αντίπαλοι που έρχονται και παίζουν εδώ, μιλάνε για την καλύτερη ατμόσφαιρα». Για το παιχνίδι του είπε ότι «είναι κάπως διαφορετικό αλλά προσαρμόζομαι και θεωρώ ότι θα τα πάω ακόμα καλύτερα. Το επίπεδο είναι υψηλό και θέλεις να είσαι μέλος του ανταγωνισμού. Να παίζεις απέναντι στους καλύτερους».

Για τον Ρικ Πιτίνο είπε: «Θα βγάλει τον καλύτερό σου εαυτό. Θα παίξεις στο μάξιμουμ σε όλες τις κατοχές. Τον αντιμετώπισα μια φορά στο κολέγιο και μάλιστα τον είχαμε κερδίσει. Ήταν έκπληξη» και κατέληξε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά, χάσαμε κάποια ματς, δεν παίζαμε καλό μπάσκετ, αλλά δουλεύουμε καλά, βελτιωνόμαστε, παίζουμε καλύτερα τώρα και θα προσπαθήσουμε να πάμε στο Final 4».

Ο Ταίρίς Ράις είπε για τον Φριντέτ ότι «κατά την άποψή μου είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερ του κόσμου» ενώ ο Ρικ Πιτίνο σχολίασε: «Είναι τόσο καλός σουτέρ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα. Ο Στεφ Κάρι είναι ο καλύτερος του κόσμου και όπως το βλέπω, ο Τζίμερ είναι ο δεύτερος.