Πρίντεζης: «Ο καθένας ό,τι καλύτερο μπορεί, για να βοηθήσει την ομάδα»

Αυτό που θέλει ο Γιώργος Πρίντεζης είναι να βλέπει την υπερπροσπάθεια από όλους στον Ολυμπιακό, για να αλλάξει η κατάσταση.

Πρίντεζης: «Ο καθένας ό,τι καλύτερο μπορεί, για να βοηθήσει την ομάδα»

Ο υπαρχηγός των Πειραιωτών είπε στην κάμερα της Nova: «Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε μια μεγάλη νίκη. Χρειάζεται ταπεινότητα και πειθαρχία, να καταλάβει ο καθένας τι πρέπει να κάνει, για να κερδίζει η ομάδα.

Δεν είναι θέμα ψηλώματος, δεν έχουμε και δικαίωμα να ψηλώσουμε, άλλωστε. Είναι θέμα εικόνων, πως μπορείς να είσαι χρήσιμος σε μια ομάδα και να έχεις μια σωστή χημεία. Παλιά μπορεί να μην παίζαμε καλά, αλλά κερδίζαμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα.

Είναι λάθος να βλέπουμε μακριά. Ποτέ δεν βλέπαμε και δεν μπορούμε να το κάνουμε τώρα ειδικά. Δεν μπορούμε να λέμε ότι δεν υπάρχουν ελπίδες για playoffs. Υπάρχουν κατά την γνώμη μου και πρέπει να παλέψουμε.

Είναι μια χρονιά με αλλαγές, χωρίς να είναι δικαιολογία αυτό, αλλά δεν είναι εύκολο αυτό για τον παίκτη, να αλλάζει φιλοσοφίες και συστήματα, αλλά έτσι είναι η δουλειά μας. Πρέπει αν κάνει ο καθένας ό,τι καλύτερο μπορεί, για να βοηθήσει την ομάδα».