Σαντ-Ρος: «Θα μού λείψουν όλα στην ΑΕΚ και την Αθήνα» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Σαντ-Ρος: «Θα μού λείψουν όλα στην ΑΕΚ και την Αθήνα» (vid)
Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV πριν αναχωρήσει από την Ελλάδα για την Ρωσία και τα συναισθήματά του ήταν ανάμικτα.

Στεναχώρια από την μία που άφηνε την ΑΕΚ και την Αθήνα, ενθουσιασμός από την άλλη που θα κυνηγούσε το όνειρό του στην Euroleague με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και τον Δημήτρη Ζαφειρόπουλο, για χάρη της εκπομπής του Βασίλη Σκουντή «Pick n' Roll», και είπε αρχικά: «Είμαι λίγο συγκινημένος. Έχω πολλές αναμνήσεις, φορώντας αυτή τη φανέλα. Ένα τρόπαιο επίσης. Πολλούς συμπαίκτες και τον κόσμο που με υποστήριξε, ναι σίγουρα είμαι λίγο συγκινημένος».

Για το τι θα του λείψει, υποστήριξε: «Η αγάπη που μου έδωσαν οι οπαδοί της ΑΕΚ, οι συμπαίκτες μου, το επιτελείο της ομάδας. Θα μού λείψουν όλοι αρκετά, αυτό είναι σίγουρο. Τα πράγματα έγιναν αρκετά σοβαρά. Τελικά κατέθεσαν επίσημη πρόταση και ήμουν έτοιμος να την αποδεχτώ. Είναι σημαντικό για μένα. Από την πρώτη στιγμή που έπαιξα μπάσκετ ήθελα να αγωνιστώ στην Euroleague και μου παρουσιάστηκε μια μεγάλη ευκαιρία».

Για τον Δημήτρη Ιτούδη, δήλωσε: «Ναι, μίλησα μαζί του και μου εξήγησε τι ακριβώς χρειάζεται από μένα τι παίκτη ψάχνει και δεν αργήσαμε να συμφωνήσουμε. Να βγάλω ενέργεια να παίξω καλή άμυνα και να βοηθήσω την ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο μπορώ».

Για την Ελληνίδα σύζυγό του, Ειρήνη, ανέφερε: «Είναι δύσκολο, καθώς μένω μαζί της περίπου όλη την σεζόν. Με έχει βοηθήσει αρκετά μέχρι τώρα. Αλλά δεν θα μείνω μακριά της για μεγάλο χρονικό διάστημα, όταν ετοιμαστούν τα χαρτιά της θα έρθει σε μένα».

Τέλος είπε: «Θα μου λείψει η Αθήνα πολύ. Ιδιαίτερα ο καιρός, στην Μόσχα κάνει πολύ κρύο, κάτι που δεν μου αρέσει αλλά θα πρέπει να το αντιμετωπίσω. Μίλησα με τον πρόεδρο, στους προπονητές, στους μάνατζερ στους συμπαίκτες μου και γενικά με όλους. Τους ευχαρίστησα για την ευκαιρία που μου έδωσαν και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είναι μια νέα αρχή για μένα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.