Ολυμπιακός: Το CAS έστειλε την έφεση με νέα στοιχεία στον δικαστή της Euroleague

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ολυμπιακός: Το CAS έστειλε την έφεση με νέα στοιχεία στον δικαστή της Euroleague
Μετά από τα νέα αποδεικτικά στοιχεία που προέκυψαν και προσκόμισε ο Ολυμπιακός στο CAS, το Διαιτητικό Δικαστήριο για θέματα Αθλητισμού επέστρεψε την υπόθεση για επανεξέταση στον αθλητικό δικαστή της Euroleague.

H προσφυγή του Ολυμπιακού για τα γεγονότα της 9ης Νοεμβρίου 2018 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ (93-80), εκδικάστηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο για θέματα Αθλητισμού (CAS).

Η υπόθεση επιστρέφει για επανεξέταση στον αθλητικό δικαστή της Euroleague ύστερα από τα νέα αποδεικτικά στοιχεία που προέκυψαν και προσκόμισε ο Ολυμπιακός στο CAS.

Oι Πειραιώτες υποστηρίζουν πως οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είχαν μοιράσει non paper στα ΜΜΕ που τους τους συκοφαντούσε για απόπειρα δωροδοκίας των διαιτητών του παιχνιδιού και προσέφυγαν κατά της πρωτόδικης απόφασης της Euroleague στο CAS.

Στη Λωζάνη ήταν οι Μάνος Παπαδόπουλος - Μαργαρίτα Θάνου από τον Παναθηναϊκό, οι Χρήστος Μπαφές - Λάμπρος Αδάμος - William Sternheimer - Tom Seaner από τον Ολυμπιακό και οι δικηγόροι της Euroleague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.