Ράντολφ: Υποψήφιος για την καλύτερη ομάδα στην Euroleague! (pic & vid)

Ράντολφ: Υποψήφιος για την καλύτερη ομάδα στην Euroleague! (pic & vid)

Gazzetta team
Ράντολφ: Υποψήφιος για την καλύτερη ομάδα στην Euroleague! (pic & vid)
Ο Άντονι Ράντολφ είναι επίσης υποψήφιος για την καλύτερη ομάδα της δεκαετίας (2010-20) στην Euroleague.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Euroleague:

«Ένας απόλυτα σύγχρονος ψηλός με πολλή αθλητικότητα, ικανότητες στον χειρισμό της μπάλας και απεριόριστο εύρος στο σκοράρισμα. Ο Άντονι Ράντολφ είναι ένας από τους πιο ασταμάτητους παίκτες της Euroleague μετά το δεύτερο μέρος της δεκαετίας. Έκανε ντεμπούτο στη διοργάνωση με την Λοκομοτίβ Κουμπάν το 2015-16, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στο Final 4, σκοράροντας 28 πόντους στο τέταρτο παιχνίδι των playoffs με την Μπαρτσελόνα. Έπειτα, πήρε 8 επιθετικά ριμπάουντ - ρεκόρ σε Final 4 - στην ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό.

Το 2015-16 αναδείχθηκε μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας, έχοντας κατά μέσο όρο 14.5 πόντους και 6.0 ριμπάουντ με την Λοκομοτίβ, αλλά έπαιξε το υπόλοιπο της δεκαετίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τώρα, έχει πάει στο Final 4 και τις τέσσερις χρονιές που είναι στη Ρεάλ κι έφτασε στην κορυφή το 2018, όταν επέστρεψε μετά από απουσία 15 αγωνιστικών, εξαιτίας ενός τραυματισμούς στην αρχή της σεζόν, και βοήθησε τη Ρεάλ να κατακτήσει τον 10ο τίτλο της.

Κατορθώματα
- Πρωταθλητής Ευρώπης 2018
- Δεύτερη καλύτερη πεντάδα 2015-16
- Περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ σε Final 4: 8

Παρά την απουσία του σε εκείνα τα ματς, ο Ράντολφ έχει σκοράρει από τα μέσα της δεκαετίας κι έπειτα 1.395 πόντους, ενώ έχει και 577 ριμπάουντ. Διανύοντας την καλύτερή του σεζόν στα 30 του, ο Ράντολφ είναι στο κατάλληλο μέρος για να συνεχίσει να έχει αντίκτυπο και να προσπαθεί να μεγαλώσει τον πολυάσχολο κατάλογο των διακρίσεών του».