Πεδουλάκης: «Γι' αυτό επέμεινα στην ίδια πεντάδα» (vid)

Gazzetta team
Πεδουλάκης: «Γι' αυτό επέμεινα στην ίδια πεντάδα» (vid)
Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για την ήττα από την Άλμπα Βερολίνου (105-106), την χρησιμοποίηση της ίδιας πεντάδας, ενώ απέφυγε να απαντήσει τι θα ήθελε να αλλάξει στην ομάδα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε αρχικά στη Συνέντευξη Τύπου: «Κάναμε μια ήττα που μας πονάει πολύ. Στο πρώτο μέρος ήμασταν τραγικοί στην άμυνα. Καταφέραμε να βγάλουμε ελάχιστες άμυνες, αυτό τόνωσε την αυτοπεποίθηση της Άλμπα, που τρέχει πολύ καλά στο γήπεδο και παίζει ελεύθερα. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την άμυνα και το κάναμε, αλλά ήμασταν βιαστικοί στην επίθεση».

Για την εικόνα στην άμυνα και για τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα και αν αυτό επηρέασε τα μυαλά των παικτών του: «Δεν μπορώ να ξέρω πως σκέφτεται ο καθένας. Ήταν χαμηλό το σχήμα, και βρήκαν εύκολα σουτ. "Φάγαμε" 20 πόντους στο "1 εναντίον 1". Τώρα για όλα τα άλλα, δεν μπορώ να είμαι στο κεφάλι κανενός».

Έπειτα, πρόσθεσε για τις δύο παρατάσεις: «Είναι η εικόνα μας στο 1ο ημίχρονο, που ήμασταν τραγικοί στην άμυνα. Η Άλμπα παίζει με ημίψηλα σχήματα. Ματσάραμε παιδιά που μπορούν να κυνηγήσουν, αλλά έπρεπε να ήμασταν πιο ήρεμοι στην επίθεση. Προσεγγίσαμε στο 1ο ημίχρονο μόνο με το επιθετικό κομμάτι, αυτό δεν μπορεί να συμβεί και το πληρώσαμε».

Για τη χρήση της ίδιας πεντάδας στις παρατάσεις: «Δεν το πήγαμε στις αλλαγές, αφού δεν κρατούσαν το "1 εναντίον 1". Ο Παππάς είναι υγιής, αλλά δεν είναι έτοιμος. Ανεβάσαμε τους ψηλούς πιο πάνω για να σταματήσουν το "1 με 1". Δεν μπορούσαν πολλά παιδιά να παίξουν αυτή την άμυνα. Αλλάξαμε το κομμάτι της τακτικής μας στην άμυνα στο 2ο μέρος. Δεν έχουμε πολλά παιδιά αθλητικά, για να παίξουν αυτό το πράγμα».

Για το τι θα ήθελε και τι μπορεί να αλλάξει στα επόμενα παιχνίδια: «Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για το παιχνίδι που έγινε. Δεν θέλω να μπω σε τέτοια συζήτηση».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.