Πιτίνο: «Οι φίλαθλοι είναι ένας λόγος που θα προπονήσω την Εθνική»! (vid)

Ο Ρικ Πιτίνο εξήγησε η στάση των Ελλήνων φιλάθλων προς το πρόσωπο του ήταν ένας από τους λόγους που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας.  

Πιτίνο: «Οι φίλαθλοι είναι ένας λόγος που θα προπονήσω την Εθνική»! (vid)

Ο Αμερικανός κόουτς επέστρεψε χθες στο ΟΑΚΑ, αποθεώθηκε από τους φίλους του Παναθηναϊκού και τιμήθηκε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Στο περιθώριο της αναμέτρησης με τη Βαλένθια μίλησε για τον Παναθηναϊκό και τη συμφωνία με την ΕΟΚ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είδα τα παιδιά, την ομάδα και όλους όσοι συνεργαστήκαμε και κερδίζουν, οπότε όλα πάνε καλά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και νιώθω μεγάλη τιμή που εκπροσωπώ την Εθνική ομάδα. Ελπίζω να είμαστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η ομάδα έχει αντιμετωπίσει το περσινό πρόβλημα στο κομμάτι του σουτ. Οι Τζίμερ Φριντέτ, Ουέσλι Τζόνσον και Ράις είναι σημαντικές προσθήκες. Ο Παππάς είναι υγιής κι αυτό είναι ευχάριστο, φαίνεται να είναι σε καλή σωματική κατάσταση. Θεωρώ ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πάει αρκετά καλά... Οι φίλαθλοι είναι ένας από τους λόγους που θα προπονήσω την εθνική ομάδα! Μου φέρθηκαν τόσο καλά και το κάνω για εκείνους... Για να τους τιμήσω για τον τρόπο που μου φέρθηκαν.