Πεδουλάκης: «Είμαστε σε σωστό δρόμο για τα εκτός έδρας ματς»

Πεδουλάκης: «Είμαστε σε σωστό δρόμο για τα εκτός έδρας ματς»

Gazzetta team
Πεδουλάκης: «Είμαστε σε σωστό δρόμο για τα εκτός έδρας ματς»
Λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για τη Μόσχα όπου το βράδυ της Τρίτης (29/10, 19:00) θα φιλοξενηθεί από την Χίμκι, ο Αργύρης Πεδουλάκης εκθείασε το ρόστερ της ρωσικής ομάδας και στάθηκε στα εκτός έδρας ματς των «πρασίνων».

Ο τεχνικός των «πρασίνων» είπε αρχικά ότι «είναι μια δύσκολη αποστολή, η Χίμκι είναι καλή ομάδα, έχει επενδύσει πολλά χρήματα, διαθέτει ένα δυνατό ρόστερ και έχει μεγαλύτερη εμπειρία από τη Ζενίτ στη διοργάνωση» ενώ σε σύγκριση με άλλες χρονιές και το αν υπάρχουν διαφορές στην Χίμκι, είπε:

Έχει μεγαλύτερη αθλητικότητα φέτος, ενώ διαθέτει και παίκτες που σχεδόν όλοι μπορούν να σουτάρουν με καλά ποσοστά από τη γραμμή του τριπόντου. Μια τέτοια κατάσταση είναι δύσκολη να την αντιμετωπίσεις.»

Όσο για τη νίκη στην Αγία Πετρούπολη και κατά πόσο βελτίωσε την ψυχολογία της ομάδας; «Θεωρώ πως και στα δυο εκτός έδρας παιχνίδια, ήμασταν κοντά στην επιτυχία. Ελέγχαμε τα παιχνίδια και θεωρώ πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο για τα εκτός έδρας ματς. Τώρα, η Χίμκι είναι μια ομάδα που ανεβάζει το ρυθμό, πιέζει σε όλο το γήπεδο και σίγουρα θα είναι διαφορετικά σε σχέση με τα δυο προηγούμενα ματς.»