Πεδουλάκης: «Δεν διαβάζω τι γράφουν τα media, δεν με απασχολεί»

Πεδουλάκης: «Δεν διαβάζω τι γράφουν τα media, δεν με απασχολεί»

Gazzetta team
Πεδουλάκης: «Δεν διαβάζω τι γράφουν τα media, δεν με απασχολεί»
Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κοντράρεται με την Αρμάνι (17/10, 21:30) και ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε πως οι Ιταλοί συνεχώς βελτιώνονται, ενώ ανέφερε πως δεν διαβάζει πια τι γράφεται στα media.

Στην media day των «πρασίνων» μίλησε ο Αργύρης Πεδουλάκης ενόψει Αρμάνι και τόνισε πως εδώ και μερικά χρόνια έχει σταματήσει να διαβάζει τα όσα γράφονται στα media.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργύρη Πεδουλάκη

Για την κριτική των προηγούμενων ημερών: «Έχω πάρει την απόφαση εδώ και μερικά χρόνια να μην διαβάζω και να μην ακούω τι λέγεται. Οι ξένοι προπονητές έχουν μεγάλο πλεονέκτημα, γιατί δεν ξέρουν τι γράφεται. Καταλαβαίνω ότι πλέον υπάρχει μεγάλος αριθμός media, αλλά δεν με απασχολεί τι γράφουν.

Στο προηγούμενο ματς ήμασταν συγκεντρωμένοι για 30', αλλά το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για εμάς. Έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο, αναλύσαμε τα λάθη μας κι έτσι χτίζεται μια ομάδα, βιωματικά.

Έχουμε εστιάσει στα θέματά μας, τα δουλεύουμε καθημερινά. Κλειδί στην Βιλερμπάν ήταν η κατάσταση του Ράις που σε έξι μέρες έχασε πέντε κιλά, λόγω μίας ίωσης. Αν είχε περισσότερη ενέργεια, θα μπορούσε να ξεκουράσει για λίγο τον Νικ (Καλάθη). Δεν είχαμε φρέσκα πόδια και καθαρό μυαλό στο τέλος».

Για την Αρμάνι: «Οι περισσότερες ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα στην αρχή της χρονιάς. Η Αρμάνι είναι μια σοβαρή ομάδα, δημιουργοί είναι ο Ροντρίγκεθ και ο Σκόλα, δυο παιδιά με πολύ μεγάλη εμπειρία. Είναι μία ομάδα που χτίζεται και βελτιώνεται».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.