Πρίντεζης: «Η 8άδα θα είναι ικανοποιητικός στόχος»

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην media day του Ολυμπιακού και τόνισε πως η είσοδος στα playoffs αποτελεί έναν ικανοποιητικό στόχo των Πειραιωτών στη Euroleague.

Πρίντεζης: «Η 8άδα θα είναι ικανοποιητικός στόχος»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης στην κάμερα της NOVA στη media day

«Η Euroleague είναι πολύ δυνατή, αφού όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν. Υπάρχουν ακόμα περισσότερα και πιο δυνατά σύνολα. Θα παίζουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα και επιβάλλεται να το εκμεταλλευτούμε στο μέγιστο. Να κάνουμε καλύτερη προπόνηση, να ξεκουράζεσαι και να δίνεις το 100%. Δεν έχουμε κάνει ακόμα προπόνηση όλοι μαζί. Έχουμε μπροστά μας 7 μέρες μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι και πρέπει να δουλέψουμε ακόμα καλύτερα. Δεν ξέρω πόσος χρόνος απαιτείται, αλλά θέλει δουλειά».

Για την απουσία των διεθνών: «Υπάρχουν πολλά συν και πλην. Η χρονιά είναι μεγάλη. Γενικά μαζί με την προετοιμασία και τα φιλικά, βγαίνουν πάνω από 100 παιχνίδια. Σίγουρα όταν στις ΗΠΑ οι ομάδες τελειώνουν από τον Μάρτιο-Απρίλιο και κάθε παίκτης έχει 6 μήνες να δουλέψει, στην Ευρώπη δεν γίνεται. Από την άλλη η Εθνική πρέπει να υπάρχει, γιατί ενώνει τον κόσμο και το μπάσκετ είναι εθνικό σπορ. Κάθε φορά που παίζω στην Εθνική νιώθω περήφανος και εισπράττουμε την αγάπη του κόσμου»

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Δεν ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία με άλλες χρονιές. Το εύκολο είναι να λες ότι κοιτάμε το καλύτερο, τη νίκη και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Είμαστε όμως νέα ομάδα, με τις απαιτήσεις να έχουν αυξηθεί. Καλύτερα να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αν μπούμε στην 8αδα θα είναι ένας ικανοποιητικός στόχος».

Στο τέλος ανέφερε: «Το κλίμα πάντα ήταν μία χαρά, ειδικά όταν μπαίναμε στο γήπεδο. Άλλα είναι τα πραγματικά προβλήματα. Δεν υπήρχε πρόβλημα που σου έπαιρνε την συγκέντρωση. Κάνουμε αυτό που αγαπάμε, με την επιτυχία κανείς δεν υπέγραψε συμβόλαιο, αλλά ο στόχος είναι να δώσουμε το 100% και να ξέρουμε όταν γυρνάμε σπίτι ότι το κάναμε»