Ροντρίγκεθ: «Ο Μεσίνα με έπεισε να έρθω στην Αρμάνι»

Ο GM της Αρμάνι, Χρήστος Σταυρόπουλος παρουσίασε τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ στο Μιλάνο. 

Ροντρίγκεθ: «Ο Μεσίνα με έπεισε να έρθω στην Αρμάνι»

Ο Ισπανός γκαρντ στην επίσημη παρουσίασή του από την Αρμάνι εξήγησε την απόφασή του να υπογράψει στο Μιλάνο.

Ο Σέρχι Ροντρίγκεθ ανέφερε αναλυτικά:

Για την απόφασή του: Είμαι χαρούμενος που θα έχω πάλι προπονητή τον Έτορε Μεσίνα, είχαμε συνεργαστεί στη Ρεάλ το 2008. Θέλει να φτιάξει μία ομάδα με καλή χημεία και με έπεισε να έρθω. Θέλει να δημιουργήσει κάτι καλό για πολλά χρόνια.

Για το λόγο που η Αρμάνι λείπει από τα Final 4: H Euroleague είναι εξαιρετικά δύσκολη με πολλές καλές ομάδες. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος να αναφέρω. Από την πλευρά μου μπορώ να υποσχεθώ πως αυτή η ομάδα θα προσπαθεί να βελτιώνεται καθημερινά. 

Για το ιταλικό πρωτάθλημα: Ο κουμπάρος μου, Πέδρο Λιόμπαρτ έπαιζε στην Ρέτζιο Εμίλια οπότε ξέρω πόσο δύσκολο είναι να φτάσεις στην κορυφή. Για μένα είναι νέα εμπειρία και θέλω να τεστάρω τις ικανότητές μου σε μία νέα Λίγκα.

Για τα κοινά σημεία Μεσίνα με Ιτούδη: Κι οι δυο είναι σπουδαίοι προπονητές. Μόνο τεράστιες προσωπικότητες μπορούν να καθοδηγήσουν τέτοιες ομάδες. Στην ΤΣΣΚΑ έκλεισε απλά ένας κύκλος 

Για το γεγονός ότι είναι ο μοναδικός παίκτης της Αρμάνι που έχει κατακτήσει την Euroleague: Θα προσπαθήσω να βοηθήσω τους υπόλοιπους με την εμπειρία μου, αλλά για να τα καταφέρουμε θα γίνει μόνο α δουλέψουμε όλοι μαζί. Ομάδα θα γίνουμε μέσα από τις δύσκολες στιογμές.