Ολυμπιακός: Νέος Γενικός Διευθυντής ο Νίκος Λεπενιώτης

Ολυμπιακός: Νέος Γενικός Διευθυντής ο Νίκος Λεπενιώτης

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Νέος Γενικός Διευθυντής ο Νίκος Λεπενιώτης
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι ο Νίκος Λεπενιώτης ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή έπειτα από την αποχώρηση του Χρήστου Σταυρόπουλου.

Ο Νίκος Λεπενιώτης ήταν το πρώτο νέο στέλεχος που προσελήφθη όταν ξεκίνησε η εποχή των αδελφών Αγγελόπουλων όταν ανέλαβαν την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο 44χρονος οικονομολόγος έχει εργαστεί σε διάφορες εταιρείες στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα, ενώ υπήρξε στέλεχος της Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, αποτελώντας έναν από τους σημαντικότερους τεχνοκράτες του επαγγελματικού αθλητισμού τόσο στη χώρα μας και διεθνώς.

Ο νέος Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στους τομείς των Χορηγιών, του Marketing, της διαχείρισης εμπορικών δικαιωμάτων του αθλητικού management και γενικότερα στους τομείς της Επιχειρηματικότητας του Αθλητισμού αλλά και της Στρατηγικής των Διαπραγματεύσεων.

Ξεκίνησε ως αθλητής του μπάσκετ στην Ολύμπια Λάρισας ενώ πέρασε και από τα κλιμάκια των μικρών εθνικών ομάδων και στη συνέχεια αφοσιώθηκε στις σπουδές του στα Οικονομικά και στο Management στην Ελλάδα στο εξωτερικό.

Η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων»

«Ο Νίκος Λεπενιώτης αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Δ/ντη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Απόφοιτος των Αμερικάνικων Πανεπιστημίων Columbia, UNH Connecticut και της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εργάζεται στην ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τα τελευταία 12 έτη, απο το 2007, ως Δ/ντης Marketing αρχικά και ως Εμπορικός Δ/ντης απο το 2011, ενώ είχε ξεκινήσει την καριέρα του στις ΗΠΑ εργαζόμενος σε εταιρείες συμβούλων Sports Marketing στην Formula 1».