Λάσο: «Δεν χρειάζεται να χτυπήσω τον Καμπάτσο στον κ..ο για να του δώσω κίνητρο»!

Λάσο: «Δεν χρειάζεται να χτυπήσω τον Καμπάτσο στον κ..ο για να του δώσω κίνητρο»!

Gazzetta team
Λάσο: «Δεν χρειάζεται να χτυπήσω τον Καμπάτσο στον κ..ο για να του δώσω κίνητρο»!
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Πάμπλο Λάσο ρωτήθηκε για το κίνητρο των παικτών του στο Final 4 και η απάντησή του δεν άφησε περιθώριο για... παρερμηνείες.

Ο Βάσκος προπονητής τέθηκε στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου πριν από το τζάμπολ του ημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων για το κίνητρο της Ρεάλ που θέλει να κατακτήσει το back2back και να γίνει μόλις η τρίτη ομάδα στη σύγχρονη ιστορία της EuroLeague έπειτα από τη Μακάμπι και τον Ολυμπιακό που το πετυχαίνει.

«Οι παίκτες μου θα δώσουν το μάξιμουμ. Σαν προπονητής, δεν είναι ανάγκη να χτυπήσω τον Καμπάτσο στα οπίσθια για να του δώσω κίνητρο. Άπαντες ταξίδεψαν στη Βιτόρια με όρεξη και διάθεση να πετύχουν! Πρέπει να κοντρολάρεις τα συναισθήματά σου. Σε κάθε περίπτωση, θέλω να επιστρέψω στη Μαδρίτη ως πρωταθλητής Ευρώπης! Δεν με νοιάζει τίποτα άλλο».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.