Τόμας: «Κίνητρο ότι ο κόσμος μας θεωρεί αουτσάιντερ, θέλω Final 4»!

Τόμας: «Κίνητρο ότι ο κόσμος μας θεωρεί αουτσάιντερ, θέλω Final 4»!

Κάτια Πετροπούλου
Τόμας: «Κίνητρο ότι ο κόσμος μας θεωρεί αουτσάιντερ, θέλω Final 4»!
Ο Ντεσόν Τόμας μίλησε για την επιθυμία του να βρεθεί επιτέλους στο Final 4 και σχολίασε την σειρά με την Ρεάλ Μαδρίτης και την απουσία του Τζέιμς Γκιστ.

Για τη σειρά και την του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ο Αμερικανός φόργουορντ είπε στην κάμερα της Nova: «Πρέπει να παίζεις σε υψηλό επίπεδο, γιατί είναι τα playoffs, Επίσης, πρέπει να σκέφτεσαι ένα ματς τη φορά και πως θα νικήσεις. Να δώσουμε προσοχή στη λεπτομέρεια, να ελέγξουμε αυτά που μπορούμε και να προσπαθήσουμε για τις νίκες. Τα playoffs έχουν να κάνουν με την ενέργεια, το πάθος και την επιθυμία. Να είμαστε καλοί αμυντικά κι επιθετικά, για να νικήσουμε».

Για τους τραυματισμούς και το ότι ο Παναθηναϊκός έχει καλό μομέντουμ: «Ο Γκιστ είναι καλός παίκτης, είναι χρόνια στην ομάδα. Είναι ηγέτης, κάνει πράγματα τα οποία δεν φαίνονται πολύ κι είναι καλός αμυντικά. Είναι παίκτης - κλειδί για εμάς. Θα δούμε πως θα τα πάει. Διαφορετικά, ο κόουτς έχει εμπιστοσύνη σε παίκτες που θα βγουν μπροστά, όπως ο Μήτογλου κι ο Παπαγιάννης. Βασικοί παίκτες κι από τις δύο ομάδες είναι τραυματίες, αλλά ευτυχώς δεν είναι σοβαρό. Θα μας λείψει ο ρυθμός και η ενέργειά του σίγουρα, αν δεν καταφέρει να παίξει».

Για το ότι το πλεονέκτημα της Ρεάλ είπε: «Στο παρελθόν ήμουν στις ομάδες που είχαν το πλεονέκτημα, αλλά στο μυαλό μου ακόμα το έχουμε. Θα είναι δύσκολα, αλλά είμαστε διαφορετική ομάδα. Πάμε στην Μαδρίτη να πάρουμε μία νίκη, κι ελπίζω δύο! Θα είναι ωραία! Ο κόσμος πιστεύει πως είμαστε αουτσάιντερ και αυτό είναι οκ, γιατί είναι κίνητρο για εμάς και θα δούμε τι θα κάνουμε, για να τελειώσουμε τη δουλειά μας. Έχουμε δείξει πράγματα, είμαστε στα playoffs κι αυτό τα λέει όλα».

Για το ότι κάθε φορά ήταν κοντά στο Final 4, αλλά για μία νίκη, ένα ριμπάουντ, μία βολή το έχανε, υποστήριξε:: «Πέρυσι, μόνο δεν τα κατάφερα, με την Μακάμπι (σ.σ. έμεινε εκτός playoffs). Δεν θέλω να το χάσω! Έχασα από τον Ολυμπιακό δύο φορές, με την Εφές, τότε με την Μπαρτσελόνα, δεν καταφέραμε να το τελειώσουμε στην έδρα μας, Θέλω να το ξεπεράσω κι είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.