Πιτίνο: «Οι πιθανότητες πρόκρισης δεν είναι με το μέρος μας»

Πιτίνο: «Οι πιθανότητες πρόκρισης δεν είναι με το μέρος μας»

Gazzetta team
Πιτίνο: «Οι πιθανότητες πρόκρισης δεν είναι με το μέρος μας»
O Ρικ Πιτίνο εξέφρασε την αισιοδοξία του για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ (1/2, 21:30) ενώ υπογράμμισε ότι η ομάδα του ολοένα και βελτιώνεται.

Ο προπονητής των «πρασίνων» μιλώντας στην κάμερα της Nova δήλωσε αρχικά ότι «γινόμαστε καλύτεροι και βελτιωνόμαστε. Δουλεύουμε πολύ στο σουτ και πάμε πολύ καλά. Θα είμαστε έτοιμοι. Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες ενώ ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας (σ.σ. κόντρα στη Φενέρ. Η Εφές είναι πολύ ταλαντούχα και καλά προπονημένη. Όπως είπα ολοένα και βελτιωνόμαστε. Θα δούμε αύριο αν είμαστε έτοιμοι για αυτήν την πρόκληση.»

Και συνέχισε όσον αφορά τις πιθανότητες του Παναθηναϊκού για πρόκριση: «Όπως είπα και στους παίκτες, η πιθανότητα βασίζεται στα στατιστικά, ενώ η ικανότητα στην βελτίωση. Μπορούμε; Ναι. Αρκεί να γίνουμε πολύ καλύτεροι.. Είναι πιθανόν βάσει στατιστικών; Όχι».

Όσο για το παιχνίδι με την Εφές; «Εγώ πιστεύω ότι ναι. Θα παίξουμε πολύ καλά. Θα είναι αρκετό όμως; Θα το δούμε!» ενώ έκλεισε μιλώντας για τα εκτός έδρας ματς: «Έχουμε κερδίσει μόνο ένα ματς μακριά από το ΟΑΚΑ όλη σεζόν. Ο αληθινός χαρακτήρας και η σκληράδα μιας ομάδας φαίνεται εκτός».