Πασκουάλ: «Πρέπει να ελέγξουμε τα λάθη για να έχουμε τύχη»

Γιώργος Κούβαρης
Πασκουάλ: «Πρέπει να ελέγξουμε τα λάθη για να έχουμε τύχη»
Ο Τσάβι Πασκουάλ κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Βιτόρια στάθηκε στην αλλαγή του προπονητή των Βάσκων, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να αποφύγει τα λάθη.

Για την Βιτόρια αναχώρησε ο Τσάβι Πασκουάλ, όπου αντιμετωπίζει την Μπασκόνια για την 9η αγωνιστική της Euroleague. Ο Τσάβι Πασκουάλ κατά την αναχώρηση της ομάδας σχολίασε τον νέο προπονητή των Βάσκων, αλλά και το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να έχει τύχη στον αγώνα.

«Πρώτα από όλα, είναι καλύτερα τα πάντα μετά από μία νίκη. Είναι πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τον Περάσοβιτς. Έχουμε παίξει πολλές φορές αντίπαλοι και γνωριζόμαστε. Μπορούσε να κερδίσει η Μπασκόνια την Μιλάνο. Την περιμένουμε επιθετική και σκληρή στην έδρα της. Έχει ποιότητα, πολλές λύσεις καλούς δημιουργούς, σουτέρ. Πάντα είναι δύσκολα εκεί στο γήπεδό της. Δύσκολο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

«Θα πάμε εκεί να παίξουμε το παιχνίδι μας. Θα κοιτάξουμε τις πιθανότητές μας και το παιχνίδι μας. Συμβαίνει πολλές φορές τα τρία χρόνια να έχει η άλλη ομάδα νέο προπονητή εναντίον μας. Πιστεύω ότι ο Πέδρο Μαρτίνεθ είναι από τους καλύτερους προπονητές στην Ισπανία. Σέβομαι και τον Περάσοβιτς».

Τέλος, στάθηκε στον τομέα των λαθών:

«Κάθε αντίπαλος είναι διαφορετικός, έχει δικό του στυλ παιχνιδιού και ποιότητα. Είναι λογικό να αλλάζεις λίγο το πλάνο. Στην Βιτόρια αν δεν παίξεις καλή άμυνα και κάνεις λάθη, θα έχεις πρόβλημα. Πρέπει να ελέγχεις τα λάθη για να έχεις τύχη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.