Λάσμε: «Όταν κερδίζεις τέτοια ντέρμπι νιώθεις να είσαι στην κορυφή του κόσμου»

Λάσμε: «Όταν κερδίζεις τέτοια ντέρμπι νιώθεις να είσαι στην κορυφή του κόσμου»

Γιώργος Κούβαρης
Λάσμε: «Όταν κερδίζεις τέτοια ντέρμπι νιώθεις να είσαι στην κορυφή του κόσμου»
Ο Στεφάν Λάσμε μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (9/11, 21:00) και υποστήριξε ότι η νίκη θα δώσει τεράστια ώθηση, αλλά δεν θα καθορίσει και τη συνέχεια της σεζόν.

Αρχικά ο Γκαμπονέζος σέντερ τόνισε ότι «στην τελική πρόκειται για ένα παιχνίδι μπάσκετ. Σίγουρα πρέπει να το πάρεις σοβαρά αλλά όπως είπα δεν είναι κάτι λιγότερο από ένα παιχνίδι μπάσκετ» και συνέχισε:

«Τα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν έχουν να κάνουν και τόσο πολύ με την τακτική αλλά με κατά πόσο περισσότερο το θέλει μια ομάδα. Μπορούμε να πούμε πολλά για αυτά τα ντέρμπι αλλά παίζει ρόλο ποιος το θέλει. Ποιος θα παλέψει περισσότερο και ποια ομάδα θα δείξει κάποια διαφορετικά πράγματα. Εμείς για να είμαστε πετυχημένοι φέτος θα πρέπει να είμαστε και αμυντική ομάδα. Και ελπίζω στο ντέρμπι να παίξουμε καλή άμυνα».

Του έλειψαν τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ύστερα από τέσσερα χρόνια; «Όχι δεν μου έλειψαν (γέλια). Βέβαια μέχρι να δοθεί το πρώτο τζάμπολ. Κοιτάζοντας πίσω στα προηγούμενα ντέρμπι, ομολογώ ότι ήταν διασκεδαστικά ματς και με πολύ ένταση. Προφανώς και θέλεις να παίζεις σε τέτοια ματς κατά τη διάρκεια της καριέρας σου. Και ανυπομονώ να το ξαναζήσω», ενώ όσον αφορά την παρουσία του κόσμου στην εξέδρα, είπε:

«Ξέρω ότι θα επικρατεί μια τρέλα στην εξέδρα. Και φυσικά δεν περίμενα κάτι λιγότερο από τους οπαδούς της ομάδας μας. Είδα ότι θα υπάρχει sold out οπότε ξέρουμε τι να περιμένουμε».

Και κατέληξε: «Κάθε φορά που κερδίζεις τέτοια ντέρμπι νιώθεις να είσαι στην κορυφή του κόσμου. Όμως ακόμα είναι νωρίς στη σεζόν και σίγουρα το αποτέλεσμα από το ντέρμπι δεν πρόκειται να καθορίσει την μετέπειτα πορεία σου. Παρόλα αυτά το ενδεχόμενο της νίκης θα αποτελέσει μια μεγάλη ώθηση...»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.