Φελντέιν: «Καλύτερος point guard στην Ευρώπη ο Καλάθης»

Φελντέιν: «Καλύτερος point guard στην Ευρώπη ο Καλάθης»

Gazzetta team
Φελντέιν: «Καλύτερος point guard στην Ευρώπη ο Καλάθης»
Ο Τζέιμς Φελντέιν μίλησε για το ματς της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκο στη Euroleague (11/10, 21:00) και στάθηκε στον Νικ Καλάθη.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Νικ Καλάθη μίλησε ο Τζέιμς Φελντέιν στο «sport5.co.il».

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού με αφορμή το ματς της ΑΕΚ με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, βρήκε την ευκαιρία να σχολιάσει και τους «πρασίνους».

Για την επιστροφή στο ΟΑΚΑ: «Το ΟΑΚΑ είναι το δεύτερο σπίτι μου. Έμαθα να αγαπώ την πόλη, τον κόσμο αλλά και το γήπεδο. Έχω κρατήσει επαφές ακόμα με ανθρώπους γύρω από την ομάδα. Ο κόσμος είναι... τρελός. Πέρυσι, όταν επέστρεψα για να παίξω με τον Ερυθρό Αστέρα, είχα πολλές αναμνήσεις και ανυπομονώ να επιστρέψω ξανά»

Για τον Νικ Καλάθη: «Μου είπε ότι πρόκειται να έρθει στο παιχνίδι. Θεωρώ πως πέρυσι απέδειξε πως είναι ο καλύτερος point guard στην Ευρώπη. Αν δεν είναι ο κορυφαίος, σίγουρα είναι στους καλύτερους δύο. Είναι σπουδαίος ηγέτης, επίσης και παίκτης που που κάνει ακόμα καλύτερο τον συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό.

Αυτά που φέρνει στο παιχνίδι είναι απίστευτα. O ίδιος λέει ότι δεν είναι αρκετά καλός, αλλά σταθερά έχει 20 πόντους, 10 ασίστ, 6 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα χωρίς να σκοράρει τρίποντα. Την πρώτη μου χρονιά έμαθα από τον Δημήτρη Διαμαντίδη, δύο σπουδαίοι μέντορες. Όταν επέστρεψε από το ΝΒΑ δυσκολεύτηκε στην αρχή, αλλά τα πήγε περίφημα».

Για το αν μπορεί η Μακάμπι να σταματήσει τον Kαλάθη: «Δεν γίνεται να τον σταματήσεις».