«Χαιρέτησαν» ο Μάνι Χάρις και οι υπόλοιποι βοηθητικοί

«Χαιρέτησαν» ο Μάνι Χάρις και οι υπόλοιποι βοηθητικοί

Γιάννης Σταυρουλάκης
«Χαιρέτησαν» ο Μάνι Χάρις και οι υπόλοιποι βοηθητικοί
Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί αύριο (20/9) για το Ηράκλειο προκειμένου για τη συμμετοχή στο «3rd International Basketball Tournament Crete» ενώ η σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε με απουσίες. Ολοκλήρωσαν την παρουσία τους οι «βοηθητικοί».

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» συνεχίστηκε χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Βαρκελώνη και ο διεθνής φόργουορντ στην Κωνσταντινούπολη για τις ανάγκες τηλεοπτικών γυρισμάτων της EuroLeague.

Επίσης, εκτός προπόνησης παρέμεινε ο Κώστας Παπανικολάου ο οποίος ταλαιπωρείται από σφίξιμο στον τετρακέφαλο. Σε ό,τι αφορά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος χθες ήταν εκτός λόγω σπασμού στη μέση, έβγαλε μέρος αυτής.

Η σημερινή (19/9) προπόνηση, η οποία ήταν η τελευταία για τους «βοηθητικούς» παίκτες (Μάνι Χάρις, Νίκος Στυλιανού, Χριστόφορος Στεφανίδης) έγινε υπό τις οδηγίες του Κεστούτις Κεμζούρα καθώς ο Ντέιβιντ Μπλατ απουσίασε λόγω του Yom Kippur (ημέρα Εξιλασμού), την πιο σπουδαία γιορτή του εβραϊκού θρησκευτικού έτους.

Αύριο (20/09) στις 9:55 οι «ερυθρόλευκοι» θα αναχωρήσουν για το Ηράκλειο, όπου θα λάβουν μέρος στο «3rd International Basketball Tournament Crete». Η αποστολή θα βρίσκεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 8:40.